reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Domka - o, przy chłopcu przewijanie na łóżku jest ryzykowne. Nigdy nie wiadomo w którą stronę poleci. Adi dużo siusia i potrafi pod rząd ze 2 razy. Ale nieraz w nocy na śpiocha przebieram na łóżku.
Noc super jak dla mnie. Pobudki 0:40, 5, 7. Choć wydaje mi się, że było jeszcze karmienie ok. 2:30.
Noc super jak dla mnie. Pobudki 0:40, 5, 7. Choć wydaje mi się, że było jeszcze karmienie ok. 2:30.
A ja mam mate tiny love i jesteśmy obie zachwycone. Ale nie mam porównania z innymi. Też jest pozytywka uruchamiana pacnieciem, ale Gabi jeszcze nie ogarnia. Za to kocha swojego slonika i może bawić sie z nim długo, czasem całą zmywarke rozpakuje.
Ma zdjęciu uwiecznilam jak go sama złapała za nogę. Przez przypadek, ale zawsze :-).
Wieszak tylko jedna zabawkę na raz, zeby oczoplasu nie dostała.
Ma zdjęciu uwiecznilam jak go sama złapała za nogę. Przez przypadek, ale zawsze :-).
Wieszak tylko jedna zabawkę na raz, zeby oczoplasu nie dostała.
Załączniki
hahah Cyntia na spiocha karmiałs;-)
U nas cyc 22 na spiocha potem 3 i 5.30.
Tera zbył cyc i poszłą spac.
Był temat karmienia ja na jednmo karminie dajue 1 cyca do oporu a jak pociumka aby troche to tez kolejne karmienie zaczynam, od tego cyca
U nas cyc 22 na spiocha potem 3 i 5.30.
Tera zbył cyc i poszłą spac.
Był temat karmienia ja na jednmo karminie dajue 1 cyca do oporu a jak pociumka aby troche to tez kolejne karmienie zaczynam, od tego cyca
Rjoanka ta sama mate zamowilam:-) kupowalas nowa czy uzywana?
Ostatnio zaczelam namiętnie korzystać z tych kuponow na 20zl z allegro, kupilam zestaw butelek tommee tippee 2x180ml, 2x260ml do tego smoczki o roznym przeplywie i kubek niekapek i z kuponem zaplacilam 38zl z wysylka. W tesco jedna butelka 30zl.
Ostatnio zaczelam namiętnie korzystać z tych kuponow na 20zl z allegro, kupilam zestaw butelek tommee tippee 2x180ml, 2x260ml do tego smoczki o roznym przeplywie i kubek niekapek i z kuponem zaplacilam 38zl z wysylka. W tesco jedna butelka 30zl.
Co to była za noc. Do łóżeczka nie szło jej odłożyć. W końcu obje usunęlysmy w trakcie karmienia. Jak sie przebudzilam to odłożyłam do łóżeczka i znowu wrzask. Wzięłam na ręce spi, odkładam wrzask i tak do 6 rano. Poddałam się i wzięłam ją do swojego łóżka i spaliśmy tak do teraz. Grzecznie się obudziła i cała szczęśliwa. Juz o tej 6 straciłam cierpliwość położyłam ją w łóżeczku i wyszłam do kuchni. Pierwszy raz byłam tak wściekła. Nie wiem co jej odwaliło ale dzis miałam serdecznie dość wszystkiego. Szło oszaleć. Spac z nią nie chce. Boje sie ze ją przydusze itp a ta by ze mnie nie schodziła. Królestwo za sen.
Kotulcia, dostaliśmy nowa od siostr męża.
Pralam już dwa razy w pralce i świetnie to znosi.
Muszę sie przyjrzeć tym kuponom koniecznie.
OMG, moje dziecko ćwiczy siadanie. Wlasnie sie zorientowalam. Półleze z nia na kanapie, ona na mnie jak na lezaczku i spina mięśnie brzucha i cagnie głowę do przodu. Chyba jeśli robi to sama, nie pomagam jej to sobie krzywdy nie zrobi? Bo na siadanie przecież jeszcze bardzo za wcześnie.
Pralam już dwa razy w pralce i świetnie to znosi.
Muszę sie przyjrzeć tym kuponom koniecznie.
OMG, moje dziecko ćwiczy siadanie. Wlasnie sie zorientowalam. Półleze z nia na kanapie, ona na mnie jak na lezaczku i spina mięśnie brzucha i cagnie głowę do przodu. Chyba jeśli robi to sama, nie pomagam jej to sobie krzywdy nie zrobi? Bo na siadanie przecież jeszcze bardzo za wcześnie.
reklama
Kotulica - no mi wlasnie powiedzieli aby malej nie wymuwac wszystkiego dokladnie, wiadomo jak kupka sie dostanie delikatnie oczyscic ale nie za kazdym razem. Tymoowi odciagalam po troszku ale jak piszesz sa sprzeczne opinie k co lekarz/polozna mowi inaczej
Domka - u nas tez Mala sama zasyoia coie bardzo cieszy bo starszaka na tym etapie tulic musialam
Babina - u nas na odwrot tykko i wylacznie brzuszek
Ja dxis wyciagnelam mate ale baterii nie mamy woec tatus pozniej kupi. U nas ziab , wieje starsznie wiec 2 dzien siedzjmy w domu.
Domka - u nas tez Mala sama zasyoia coie bardzo cieszy bo starszaka na tym etapie tulic musialam
Babina - u nas na odwrot tykko i wylacznie brzuszek
Ja dxis wyciagnelam mate ale baterii nie mamy woec tatus pozniej kupi. U nas ziab , wieje starsznie wiec 2 dzien siedzjmy w domu.
Podziel się: