reklama
Asz, reszta symptomów mało diagnostyczna u nas: senność, problemy z koncentracja, zmęczenie :-). Ale jest coś takiego jak pociazowe zapalenie tarczycy, wiec warto zrobić to badanie. Ja dodatkowo liczę kalorie od czwartku zeby moc z czystym sumieniem powiedziec ze tycie jest nieuzasadnione. W sumie 500 to dużo i mało.
Mizzah moja po kąpieli tez jest pobudzona, ale uspokajam ja karmieniem.
Sunovia, współczuję
Katinka gratki dla synka ze dzielnie rośnie.
Mizzah moja po kąpieli tez jest pobudzona, ale uspokajam ja karmieniem.
Sunovia, współczuję
Katinka gratki dla synka ze dzielnie rośnie.
Cyntia85
Fanka BB :)
Rjoanka - oj, ja przeszłam pod koniec ciąży 2x zapalenie ucha. Można kropelki z antybiotykiem Dicortinef, ale przeciwbólowo to one niestety nie działają, a Apap to za dużo przy tego typu bólu nie daje :/ Mi pomagała kąpiel (lekarz kazał nie moczyć ucha), suszarka i czapka.
Czarna - *spam*
Czosnek ponoć zmienia smak mleka. Myślałam, że na gorszy. Na innym forum dziewczyna pisała, że jakieś badania pokazały, że dzieci chętniej piją takie mleczko z posmakiem czosnku. Dodałam troszkę czosnku do makaronu. Przy pierwszym cycku śmiałam się do męża, że młody wygłodniały coś. Po kąpieli szybko chciał drugiego. No jadł jakby go gonili i to z dźwiękami. Nosz, ciekawe czy rzeczywiście mu bardziej smakowało po czosnku
Czarna - *spam*
Czosnek ponoć zmienia smak mleka. Myślałam, że na gorszy. Na innym forum dziewczyna pisała, że jakieś badania pokazały, że dzieci chętniej piją takie mleczko z posmakiem czosnku. Dodałam troszkę czosnku do makaronu. Przy pierwszym cycku śmiałam się do męża, że młody wygłodniały coś. Po kąpieli szybko chciał drugiego. No jadł jakby go gonili i to z dźwiękami. Nosz, ciekawe czy rzeczywiście mu bardziej smakowało po czosnku
Katinka- gratulacje szybko udało się wam nadgonić z wagą. Aby tak dalej.
Moja dzis późno wykąpana bo wybudziła się o 17 i to było za wcześnie a pozniej o 21. Lubię jak jest kąpana tak miedzy 19 a 20 wtedy pierwsze nocne karmienie mi wypada za nim jeszcze położę sie spac i pozniej sie dłużej i nie mam tyle pobudek.
Moja dzis późno wykąpana bo wybudziła się o 17 i to było za wcześnie a pozniej o 21. Lubię jak jest kąpana tak miedzy 19 a 20 wtedy pierwsze nocne karmienie mi wypada za nim jeszcze położę sie spac i pozniej sie dłużej i nie mam tyle pobudek.
sunovia
Fanka BB :)
Mizzah, a karmisz przy przygaszonym świetle i w ciszy? Może i kąpiel musi się odbywać w takich nastrojowych warunkach?
Chociaż coś mi się kojarzy, że jedna ze znajomych przeniosła kąpiel na rano, bo to też bardzo pobudzalo jej dziecko.
Inga już od jakiegoś czasu śpi, a Marcelina kaszle, ale nie wymiotuje - na szczęście, bo jestem z nimi sama.
Chociaż coś mi się kojarzy, że jedna ze znajomych przeniosła kąpiel na rano, bo to też bardzo pobudzalo jej dziecko.
Inga już od jakiegoś czasu śpi, a Marcelina kaszle, ale nie wymiotuje - na szczęście, bo jestem z nimi sama.
reklama
Podziel się: