reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

A ja lubie pomacac wszystko w sklepi;-)
Ale przez net szukam dla małej puzli piankowych zeby mogła na podłodze lezec sobie to takie puzle podchoinke dostanie i moze do tego mate edu

reklama
Ale mnie wkurza, że ten tel tak mi podmienia słowa.
Ja matę muszę wreszcie rozłożyć, ale tyle juz mamy tych gratow dla dziewczyn, że nie znalazłam jeszcze dla niej miejsca.

Ja mam mate ale taka biedą i badziewiastą,w ciuchu kupiłam za 10zł,a teraz w komisie fajna upatrzyłam z brigstars czy jakos tak tylko musze ja zerknąc na zywo,bo na foto fajnie sie prezentuje i ma sporo bajerów.

A moja Karola wczoraj odkryła karuzele,ale sie z niej smialismy jak głowa sie w kółko kreciło,buzka rozdziawiona,Bo tak to tylko w swiatełko sie wpatrywała.

Walcze z małą,bo jak spi to na brzuchu i musi miec głowe w prawo a pzrekreca przz sen w lewo i musze poprawiac.Umyłam jej dzis buzie i głowe w olejku na ciemienuche a potem buzie i uszy natłusciłam kremem z ziaji na azs a włosy nasmarowałam oliwką,ciekawe czy pomoze

A ja dziewczyny z innej beczki ... 2 tyg zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne dla karmiących ...cerelle.. Dzis 15 tSbletke wzięłam i mam plamienia niby okres niewiem do konca jak to można nazwać .. W tych tab jest tak ze nierobi sie przerwy zaczyna sie jedno opakowanie i zaraz po nim następne ... Moje pytanie brzmi czy ktos z was tez bierze tsblet?? I czy to jest normalne w trakcie brania mieć okres

Mroczko ja już biorę od 6 tyg i nie robisz przerw między blistrami , a krwawienid to norma ja mam co tydz :-( po 2-3 dni moja gin mówi tę to normalne przy tych tabletkach

Trzeci wieczór płaczu z rzędu -obstawiamy szczepienie jako przyczynę, bo wcześniej z żadnego powodu aż tak nie płakała:-( A były i problemy brzuszkowe i wieczorne marudzenia.

Edit: i do tego mamy drugi kryzys laktacyjny. Jak w zegarku, pierwszy był równe trzy tygodnie temu.

Ostatnia edycja:
asz a moze jakis skok? moj wlasnie z tego powodu tez sie tak strasznie darl przez dwa dni. Tak jakby nie mogl sobie z czyms poradzic. Az myslalam ze cos mu jest bo nawet przy bolach brzucha tak nie placze. A potem zaliczyl jedna nocke w ktorej chyba musial sie zregenerowac bo spal 8h! i nastepnego dnia wszystko minelo

Przechwalilam swoje dziecko. Zasnęła punkt 20 poczym sie obudziła po 45 minutach i 1,5h ryku. Akurat jak jej tatuś wrócił. Znowu gazy... Szkoda mi jej. Teraz śpi. Mam jednak nadzieje ze w nocy pospi. Skok rozwojowy niby powinnien byc w 5 tygodniu, moja dwa tygodnie przenoszona i czasem piszą ze w takich przypadkach skok przypada w 3 tygodniu. Jutro kończymy drugi tydzien aż się boję co nas czeka. Trudno trzeba zacisnąć zęby ;) kurczę P wrócił z Pl chory. Aby tylko nas nie pozarazal.

reklama
Asz - skoki rozwojowe łączą się z kryzysem laktacyjnym. Gdyby w 7 tygodniu doszło u nas do szczepienia, to byłabym przekonana, że to, co działo się przez parę wieczorów, to od szczepienia. Mały był bardzo nerwowy i nie mogliśmy go uspokoić. To musiał być skok rozwojowy. Gdyby doszło do szczepienia, to bym myślała, że mi dziecko skrzywdzili, serio.

Sunovia - u mnie trzeba było zmienić w ustawieniach. Na klawiaturze masz taki przycisk ze znaczkiem "i"? Jeśli tak, to chwilę go przytrzymaj, wejdz w ustawienia, później w "podpowiedź słowa" i odhacz "automatyczną korektę" :) Strasznie mnie to wkurzało.

Do góry