reklama
Ja mam mate ale taka biedą i badziewiastą,w ciuchu kupiłam za 10zł,a teraz w komisie fajna upatrzyłam z brigstars czy jakos tak tylko musze ja zerknąc na zywo,bo na foto fajnie sie prezentuje i ma sporo bajerów.
A moja Karola wczoraj odkryła karuzele,ale sie z niej smialismy jak głowa sie w kółko kreciło,buzka rozdziawiona,Bo tak to tylko w swiatełko sie wpatrywała.
Walcze z małą,bo jak spi to na brzuchu i musi miec głowe w prawo a pzrekreca przz sen w lewo i musze poprawiac.Umyłam jej dzis buzie i głowe w olejku na ciemienuche a potem buzie i uszy natłusciłam kremem z ziaji na azs a włosy nasmarowałam oliwką,ciekawe czy pomoze
A moja Karola wczoraj odkryła karuzele,ale sie z niej smialismy jak głowa sie w kółko kreciło,buzka rozdziawiona,Bo tak to tylko w swiatełko sie wpatrywała.
Walcze z małą,bo jak spi to na brzuchu i musi miec głowe w prawo a pzrekreca przz sen w lewo i musze poprawiac.Umyłam jej dzis buzie i głowe w olejku na ciemienuche a potem buzie i uszy natłusciłam kremem z ziaji na azs a włosy nasmarowałam oliwką,ciekawe czy pomoze
mroczko218
Fanka BB :)
A ja dziewczyny z innej beczki ... 2 tyg zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne dla karmiących ...cerelle.. Dzis 15 tSbletke wzięłam i mam plamienia niby okres niewiem do konca jak to można nazwać .. W tych tab jest tak ze nierobi sie przerwy zaczyna sie jedno opakowanie i zaraz po nim następne ... Moje pytanie brzmi czy ktos z was tez bierze tsblet?? I czy to jest normalne w trakcie brania mieć okres
mroczko218
Monag to dzięki za info :-)
Trzeci wieczór płaczu z rzędu -obstawiamy szczepienie jako przyczynę, bo wcześniej z żadnego powodu aż tak nie płakała:-( A były i problemy brzuszkowe i wieczorne marudzenia.
Edit: i do tego mamy drugi kryzys laktacyjny. Jak w zegarku, pierwszy był równe trzy tygodnie temu.
Edit: i do tego mamy drugi kryzys laktacyjny. Jak w zegarku, pierwszy był równe trzy tygodnie temu.
Ostatnia edycja:
asz a moze jakis skok? moj wlasnie z tego powodu tez sie tak strasznie darl przez dwa dni. Tak jakby nie mogl sobie z czyms poradzic. Az myslalam ze cos mu jest bo nawet przy bolach brzucha tak nie placze. A potem zaliczyl jedna nocke w ktorej chyba musial sie zregenerowac bo spal 8h! i nastepnego dnia wszystko minelo
Przechwalilam swoje dziecko. Zasnęła punkt 20 poczym sie obudziła po 45 minutach i 1,5h ryku. Akurat jak jej tatuś wrócił. Znowu gazy... Szkoda mi jej. Teraz śpi. Mam jednak nadzieje ze w nocy pospi. Skok rozwojowy niby powinnien byc w 5 tygodniu, moja dwa tygodnie przenoszona i czasem piszą ze w takich przypadkach skok przypada w 3 tygodniu. Jutro kończymy drugi tydzien aż się boję co nas czeka. Trudno trzeba zacisnąć zęby kurczę P wrócił z Pl chory. Aby tylko nas nie pozarazal.
reklama
Cyntia85
Asz - skoki rozwojowe łączą się z kryzysem laktacyjnym. Gdyby w 7 tygodniu doszło u nas do szczepienia, to byłabym przekonana, że to, co działo się przez parę wieczorów, to od szczepienia. Mały był bardzo nerwowy i nie mogliśmy go uspokoić. To musiał być skok rozwojowy. Gdyby doszło do szczepienia, to bym myślała, że mi dziecko skrzywdzili, serio.
Sunovia - u mnie trzeba było zmienić w ustawieniach. Na klawiaturze masz taki przycisk ze znaczkiem "i"? Jeśli tak, to chwilę go przytrzymaj, wejdz w ustawienia, później w "podpowiedź słowa" i odhacz "automatyczną korektę" Strasznie mnie to wkurzało.
Sunovia - u mnie trzeba było zmienić w ustawieniach. Na klawiaturze masz taki przycisk ze znaczkiem "i"? Jeśli tak, to chwilę go przytrzymaj, wejdz w ustawienia, później w "podpowiedź słowa" i odhacz "automatyczną korektę" Strasznie mnie to wkurzało.
Podziel się: