reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt !
Ja dziś idę na 17 i nie wiem jak wytrzymam do tej godziny. Moje plamienia już ustały i oby się nie pojawiły więcej !

Czesc.
Gratuluje udanych wizyt;-)

Witam nowe mamusie;-)

Ja dzis przytuliłam pana K,ale tylko raz a jakies 3 dni juz nic;-) mdli mnie nie raz i tyle;-)

Mizzah - mocno zaciskam kciuki!!

Motylek - też kciukam!!

Jestem myślami z dziewczynkami, które dziś mają wizytę.

Ja relację ze swojej dodam w wątku jak odzyskam kartę pamięci do aparatu (w sobotę).
Coś mnie jakieś przeziębienie próbuje wziąć. Wyjdę po miodek później :-)

Chciałam dłużej pospać, ale moja kocica od rana bawi się w najlepsze. Mam 2 koteczki. Kocham koty. Rosłam razem z kotami :-) Są tu jeszcze jakieś miłośniczki zwierząt?

Cyntia ja mam psokota- to ten z mojego Awatarka. Kochamy go prze, prze, przestrasznie;) i rozpieszczamy do granic możliwości. Ja jutro mam swoją pierwszą wizytę o 22 i ciekawość mnie rozpiera....::rofl2: Fajnie dziewczyny, że Wasze wizyty udane;))) Bardzo się cieszę:-)

Mizzah trzymam mocno kciuki.Musi byc dobrze:tak:
Gratuluje udanych wizyt i zaciskam kciukasy za dzisiejsze...ja kolejna mam w przyszlym tygodniu

Cyntia tak :) ja mam 4 mc psiaka amstafika. jeszcze 3 miesiace temu mialam koszatniczki z dwoch zrobilo mi sie 13 ale byly nie do zniesienia w nocy mialam wielka klatke a niektore graly sobie na szczebelkach a tymbardziej nam na nerwach. Musialam je oddac bo 13 to za duzo jak chcialam oddac male do zoologicznego bo powiedzialam pani ze sprzedala mi kotne to kazala mi rachunek pokazac a ja mowie ze zwierzeta to nie rzecz! poklocilam sie z nia i wyszlam. Oddalam w dobre rece , nigdy wiecej zwierzat z zoologicznego.

Matko, dziewczyny jak ja się dziś fatalnie czuję... mam biegunkę od rana i tak mnie mdli, że nie ma mowy żeby zjeść jakiekolwiek śniadanie. Piję tylko gorzką herbatę bo nic innego nie ma szans przejść :-( Wcześniej miałam mdłości od popołudnia, które nasilały się wieczorem ale dziś to jest masakra. Wiem że właśnie wchodzimy w te tygodnie ciąży kiedy stężenie beta Hcg jest największe a to przecież odpowiada za mdłości, ale nie spodziewałam się że będzie aż tak. W takich dniach jak dziś doceniam to że jestem na L4...

Cyntia ja też uwielbiam koty, w moim domu rodzinnym zawsze było ich pełno. Teraz strasznie mi się tęskni za jakimś kociakiem, ale obiecaliśmy sobie z moim B. że jak tylko wybudujemy już nasz domek to na pewno będziemy mieć przynajmniej dwa kociaki :-)

reklama
Do góry