reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Hej dziewczyny, właśnie przeglądam na necie gazetki promocyjne różnych sklepów i w rossmannie jest promocja na pieluszki pampers premium care 1 78 szt. za 37,49 Pln. Jakby któraś była zainteresowana to podobno do 19.10. można w takiej cenie kupić ;)

reklama
Dałam dziś małemu espumisan,chyba pomoglo, wprawdzie mały coś się tam kręcił ale nie płakał i Zrobił mega kupkę.
Ściągnęłam Ta aplikacje usypiacz free,włączyłam małemu i już śpi.

Dziewczyny obcinalyscie już swoim maluchom paznokcie. Mój ma strasznie ostre pazurki,ale boje się mu je obciąć,są takie malutkie. I narazie jest cały czas w skarpetkach.

Rjoanka ja dostalam cudne buty i torebke niby urodzinowe ale chyba z radosci ze urodzilam moj L zaszalal. Zastosuje dzisiaj tableta w nocy, zobaczymy jak mi to wyjdzie. Czy wy tez macie problemy z wyproznianiem? Moze jakies pomysly jak to sobie z tym poradzic? Ja dzisiaj w akcie desperacji zastosuje czopek glicerynowy:/

Babina - a ten espumisan to jakiś specjalny dla dzieci trzeba kupic??? Ja tez sciagnelam white noise baby - jestem baaardzo ciekawa efektu.

Renisus - ja mam mega problemy i czopki już poszły w ruch. Generalnie dużo błonnika plus śliwki suszone, jabłka. A rano ciepła woda przygotowana na czczo.

Babina, tociesze sie że siepr,ydalam z ta aplikacją.
My już po obcinaniu paznokci, zrobiliśmy to pierwszego dnia w domu, bo mała miała szramy na twarzy a ja na piersiach.

A powiedzcie mi po czym poznajecie w trakcie karmienia ze piers jest juz pusta i trzeba zaproonpwac druga? Już po nawalach, wiec obie są raczej miękkie.

Cyntia olej ich głupie gadanie!! Sama dobrze wiesz że jesteś super mama i dla Adrianka chcesz jak najlepiej! Super że wyniki dobre. Temp u noworodka może być między 35 a 38. Rano przeważnie jest niższa a wieczorem wyższa.

Domka Karolinka słodziutka :-*

Kacha gratulacje!! Dobrze że wszystko dobrze się skończyło! Dużo zdrówka dla ciebie i dla Stasia!

Rjoanka ja też chciałam złoty pierścionek ale że palce jeszcze mam trochę opuchnięte to go nadal nie kupiłam. I dzisiaj wpadłam na świetny pomysł. Zamiast pierścionka i prezentu pod choinke kupię sobie porządny expres do kawy :-D więc która jaki ma i może polecić??? Taki do 2 000zł, na droższy szkoda mi kasy ;-)

Mój m robi dzisiaj pępkowe na 15 chłopa!! Gruba imprezka :-) ale za to powiedziałam mu dzisiaj we skoro młoda pije mm i nic jej nie jest to z soboty na niedzielę ja idę spać na całą noc a on działa przy małej :-D a co!

Wielodzietna pewnie że pamiętamy. Co tam u ciebie??

Babina ja co drugi dzień obcinam pazurki. Bo inaczej strasznie się drapie.

Renisus mnie przegania bardzo koper włoski :-/ pół nocy siedzę w toalecie :-/

reklama
Mizzah tak to espumisan dla dzieci,na opakowaniu jest dzieciątko.

Jejku muszę się za te pazurki wziąsc ale jakos się boje ze małemu za bardzo je poobcinam, położona mnie nastraszyla żeby na opuszki uważać

Do góry