reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Renisus moja starsza też nigdy nie odbijala. Poprostu przestałam ją nosić do odbicia. I wogole jej się nie ulewało. Za to młoda mimo że beka po każdym jedzeniu 5 razy to i tak strasznie ulewa :-/

reklama
Dziekuje za słowa otuchy:) Julian leży już obok mnie,oddali mi go po południu. Lekarz powiedział że jeśli jutro wyniki będą dobre to idziemy do domu. Ale już się tak na to nie nastawiam, najważniejsze by mały zdrowy był. I póki mam go obok siebie to wytrzymam tu ile będzie trzeba. Tylko mi chłopa mojego szkoda bo od tygodnia porzadnego obiadu nie miał i "mu się ubrania czyste kończą" szkole przetrwania ma w domu :) ale ważne że wszystko się błyszczy bo sprząta codziennie w nadzieji ze wrócimy: )
Tak ogólnie czy któras z Was miała przy sn nacięcie aż do posladka? Bo mnie tak rozcieli ze chodze jak kaleka,stać w miejscu nie da rady bo rwie,lezec też bo rwie...a o siedzeniu to mogę pomarzyć. I gdyby nie ten szef na pośladku to było by okej...macie jakieś sposoby by przyspieszyć gojenie/ulżyć w bólu?

Gratulacje dla kolejnych szczęśliwych Mam.
Ja po nieplanowej wizycie w szpitalu z powodu złego KTG..
po 6 godzinach stwierdzono ,ze ok ,i wróciłam do domu , wróżą nam jeszcze dwupak ,mimo iż młody gotowy ,skurczy brak ,wody zachowane

Windi na pewno też nie będę próbować z tego samego powodu, co pisałam Pscolce. Młody ma pęknięta skórę na odbycie.

Ewelina - gratulacje!!

Panna - ja długo nie mogłam usiąść. Do tej pory jak siadam, to bardziej na jednym posladku, a to już 3 tygodnie po porodzie.

Babina - podaje info jakie tu otrzymalam....
W lodowce w 0-4 stopni do 5 dni
Lub w zamrazalce do 6 miesiecy.

Raz rozmrozome nie nadaje sie do ponownego zamrozenia

reklama
Moja dała taki popis ze po raz pierwszy od dawna ryczalam na głos :( od tego wrzasku poklocilam się z mężem...chyba padła.(TFU TFU). Nie spi od 17. Tak sie zanosila ze myslalam ze to kolka ale gdy dskam jej cyca to wyluzowała. I tak wkolko :( w pewnym monencie osiągnęła takie wysokie dźwięki ze miałam ochotę wybiec z domu i nie wrocic :(

Do góry