reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Kochane Ciotki!!!
Melduje ze o 17:20 przyszła na swiat mała Izunia :)
3800g, 56 cm :)
Jest mega kudłata a rzęsy ma jak doklejone:)
Jest naszą małą miss!!' :)
Dziekuje Wam za wsparcie i trzymanie kciuków- naprawdę!!
Sam porod był dla mnie koszmarem ale mam nadzieje ze kiedyś o tym zapomnę... Teraz cieszę sie swoim "małym-wielkim" szczęściem.
Buzka

reklama
Renisus - ja wchodzę na internet podczas karmienia. Inaczej byłoby mi ciężko nie usnąć.

Garmelka - jupi :D Hip hip hurra! No, już masz córeczkę przy sobie :) Gratulacje!

Mizzah - rozumiem co mogłaś czuć.... Czasami taki płacz jest odreagowaniem wielu skumulowanych emocji. Dzieciątko nie ogarnia tylu doznań na raz. No a ciumkanie mleczka uspokaja. Czasem pomaga jakiś głośny szum - np dźwięk suszarki czy odkurzacza (ja puszczam z komórki, ale taki na żywo najlepszy). Może spróbuj? No co szkodzi :)
Mój wczoraj ulał z 5 razy, ale dalej wołał cyca.

Mizzah, dzieci czasami czuja emocje matek wiec musisz zadbac o siebie, tak zebys podchodzilal do wszystkiego spokojniej. Wtedy i Tobie bedzie latwiej i Poli. Tak to juz jest ze dzieciaczki teroryzuja nas placzem. Zycze spokojnej nocy. Mamusi Garmelko- gratulacje!!! Duzo zdrowka!!

Pscółka - wytrzymał :) strasznie sie na niego wydzieralam ale o tak był kochany- tak mi trzymał głowę przy parciu ze az mu pot ciekl po czole :) ale spisał sie na medal :)

Krocze mnie boli bo miałam nacinane :( wkoncu musiałam jakoś moja kluskę przepchać :) z wrażenia nie śpię cała noc ale mega padnięta o gloda jestem... Nic nie jadłam od wtorku;( poza jednym bananaem

reklama
Garmelko moje gratulacje, dla meza rowniez :) teraz zycze duzo wytrwalosci w najblizszych dniach :)

Ja tez nie spie :( maly pospal od polnocy do 2:30, potem chyba godzinne karmienie i tak sie bujamy bo nie chce spac w lozeczku. Lezy mi na brzuchu. No bo najlepiej to sie spi przy mamie przeciez :) echhh te nocki mnie wykoncza...

Do góry