reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Aga gratulacje!!! Ale duża niunia :-D dużo zdrówka dziewczynki!!

Mizzah odpoczynek jak najbardziej wskazany!! Wszystko się unormuje szybciej niż myślisz.

reklama
Agniecha Gratulacje!!! Duża silna dziewczyna Ci się trafiła:-)

Pscółka ja również już słonicą jestem, ale chodzi o to ozłocenie:-D

Rjoanka ja do szpitala jadę w niedzielę, bo mniejsze kolejki w IP. Jednak ten tytuł tak kusi, że mam ochotę jeszcze się wstrzymać:-p;-)

Aga i Mroczko gratulacje bardzo wam zazdroszczę dzieciaczków po drugiej stronie :-)
Dziewczyny co już urodziły stosujecie może jakąś herbatę laktacyjną ??
Ja dziś w związku z terminem mam ambitny plan barszczyk czerwony i paszteciki drożdżowe. Może podziała:-)

Ania: gratki dla Ciebie i maluszka
Agniecha: również gratuluję

Oj coraz więcej tych donoszonych.Dziewczyny. Do roboty, nie obijać się. Kolejkę nam blokujecie :tak:

Wawka - spoko :) masz słowo ze Uwine sie przed Tobą :) dzisiaj ide do dra to moze cos sie dowiem... Boje sie żeby mała nie była zbyt duza :)
Dzis postanowiłam poraz pierwszy ze mam w nosie golenie i ide z tygodniowym buszem :)

Mroczko, gratulacje kochana:-)
Wreszcie twoje marzenie sie spełniło :-) śliczna niunia :-) nameczylas sie ale bylo warto :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kotulcia - nikt nam tego nie mierzył :( Teraz to się zestresowalam. Na sali były jeszcze 2 dziewczyny. Jednej córeczka też została wypisana z żółtą skórą. Inna była już tydzień, bo jej synka naswietlali. Nie wiem jak oni to oceniają i decydują kogo naswietlac.
W szpitalu mówili, że problem jest, gdy żółtaczka związana jest z grupami krwi (u nas niby nie ma ryzyka). A położna na wizycie we wtorek mówiła, że w ciągu 2 tygodni zejdzie. Wizytę u lekarza mamy za tydzień. Wydaje mi się, że dziś jest troszkę mniej żółty.

Agniecha - serdeczne gratulacje!

Dziś byliśmy na pierwszym spacerku :) Pupa w o niebo lepszym stanie (użyłam kremu Emolium na odparzenia).

Do góry