Hej Laski!
Wczoraj padlam z synkiem kolo 21.00 po tym jak spiewal mi piosenki przez pol godziny
a dzisiaj zaspalam do pracy
ups
Sa jakies mamy ktore karmia badz karmily piersia bedac w ciazy? Ja myslalam, ze u nas sie juz zakonczylo, ale ostatnio synek popija mleko wieczorem raz okolo 22.00. Z tego co czytalam to jesli ciaza jest zdrowa i mama tez, to nie ma z tym problemu, ale jezeli sa jakies doswiadczone mamy to chetnie poslucham opinii. Ja z polozna bede sie widziala dopiero kolo 10 tyg wiec jeszcze chwilka.
Lisica na ktora masz wizyte? Trzymam kciuki &&&
Czarna Gratki wielkie :-) a co do skory to u mnie teraz juz lepiej, ale przed tym jak sie dowiedzialam mialam masakre i do tego jeszcze przez oslabienie z 5 oprysczek
Irving/Kaarolina Witajcie dziewczyny!!
Sunovia ja poczekam na pierwsza wizyte i wtedy Ci wysle info.
a co do USG co miesiac lub czesciej to ja mysle, ze to naciaganie pacjentki. Ja w poprzedniej ciazy mialam 4 scany, z czego pierwszy prywatny potwierdzajacy serducho bo bylismy w PL i chcielismy sie rodzinie pochwalic.
aga_sen u nas mozna tylko ugs, kosztuje to £50 w sumie mi to bardzo pasuje, bo ja chce tylko potwierdzic, ze wszystko ok. Ale to, ze u Was pierwsze oficjalne usg dopiero w 20 tyg to troche przegiecie
przeciez miedzy 11 a 13 tygodniem sprawdza sie przeziernosc karkowa i w ogole rozwoj maluszka. Troche Was wyniasa te prywatne wizyty
Ashlee25 a Ty na wyspach mieszkasz?
U nas pieknie slonecznie, ja koncze prace o 15.00 i jedziemy z eM i Szymkiem na dzialeczke na ognisko
Milego weekendu