reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Ania dlatego ja chyba jednak zdecyduje się na tą lewatywe, nie wyobrażam sobie wizyty w toalecie nawet na drugi dzien po cięciu. Ja po pierwszym cc po tygodniu kichnelam i myślałam że mi szwy popuszczały.

reklama
Gratulacje Czarna.

Co do nietoperze. Bralabym koldre poduszke i bym uciekla do drugiego pokpju. I chyba bym sie mega darla. A rano maz niech to ogarnia :-)

Dziewczyny w netto będą fajne promocje. Wklejam screeny

Załączniki

• 1411203690973.jpg
    1411203690973.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 90
  • 1411203703564.jpg
    1411203703564.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 83
Dziewczyny czytałam że one czasami w pogoni za jakąś pyszną ćmą właśnie mogą się zawieruszyć - chyba dostał się przez kuchnię bo tam miałam okno uchylone. Co do wiszenia nie wiem bo on latał albo siedział za szafką - i syczał i piszczał. Musiałam koty ratować przecież:-) Bo tak serio to te dziady przenoszą wściekliznę. A w gołe ręce też bym go nie wzięła - ale w rękawiczki to co innego. Ciekawe kto się bardziej bał - ja czy on:p
Największy stres był jak o 2 w nocy się obudziłam a tu jakieś zamieszanie a ja nie wiem ocb:szok: Z parasolką rozłożoną biegałam po pokoju szukając przyczyny:)

Ale kolejny mit obalony że stres wywołuje skurcze/poród - jedynie co to młoda po tym wszystkim czkawki dostała:p... Jak zwalczyłam zgagę to zasnęłam jak dziecko i dopiero teraz wstałam:p

Kotulcia stwierdzam że jesteś mega odważna kobita! :-)

Ja leżę i myślę czy wszystko spakowalam do szpitala. Dzisiaj muszę wszystko ogarnąć do końca. Jutro chciałabym się zrelaksować. Zaprosiłam koleżaneczki na jutro bo teraz to przez dłuższy czas spokojnie kawy pewnie nie wypijemy ;-) uwierzycie że jeszcze 2 dni i zobaczę moją Aurelke??

Kotulcia nasz pogromca wampirow ;)

Mnie rozbiera chyba przeziebienie, bo padlam wieczorem jak zabita.

Ja mysle o czopku glicerynomu w domu przed cc. Pewnie jednak moze on wywolac porod jak lewatywa i tu jest problem, bo dzidzia pewnie nadal ulozona miednicowo.

marrika oj tam zaraz odważna:zawstydzona/y:
Zazdroszczę Ci że wiesz że jeszcze tylko 2 dni...:) Ja Cię pewnie nie wyprzedzę bo się na to nie zanosi ale każda z nas się w końcu doczeka:tak:

Kusi mnie żeby sprawdzić teorię że ostre pobudza jelitka i poród - znalazłam w lodówce taki słoiczek i one są z nasionkami baaaardzo ostre. Ale nie wiem czy potem mój hemoroid wytrzyma ten ogień:-) Zresztą musiałabym zakupić do tego śledzie w śmietanie i zagryzać nimi bo inaczej się nie da:p

papryczki-piri-piri-pikantne.png

Załączniki

• papryczki-piri-piri-pikantne.png
    papryczki-piri-piri-pikantne.png
    186,4 KB · Wyświetleń: 68
Kotulcia ty się tak nie katuj biedna! Ja nie nawidze ostrego. Wole słodkie :-D

A z jednej strony się cieszę że to już tuż tuż a z drugiej boję się jak jasna cholera! Brrr

reklama
Kotulcia mnie sie wydaje, ze wszelkie ludowe sposoby zadzialaja pod warunkiem, ze bedzie to juz nasz czas. Ja.dzien przed porodem chodzilam po mega wysokich schodach w szpitalu i jadkam sushi z duza iloscia wasabi. Moglabym to polaczyc z odejciem wod, sle dobrze wiem, ze meczyly mnie juz od wielu dni silne skurcze.

Do góry