reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Co prawda nie rodzę ale już od 2 nie śpię przez dzikiego lokatora. Obudziły mnie szalejące i miauczące koty i coś obijającego się o sufit. Pierwsza myśl po przebudzeniu to to że straszy a ja sama w domu (mąż na nocce a młody u babci). A jeszcze bez soczewek to ślepa jestem strasznie. Ciśnienie mi się podniosło i z kołdrą na głowie zapaliłam światło żeby zobaczyć na co polują koty i znalazł się winowajca:p Zdjęcia poniżej. Po telefonicznej konsultacji z mężem, zaopatrzona w kawałek bluzki i grube zimowe rękawice pozbyłam się zakłucacza mojego snu. Ale mam takie ciśnienie z tego strachu że chyba nie zasnę tak szybko:p I zgaga mnie dopadła:/

DSC08283.jpgDSC08284.jpg

Załączniki

• DSC08283.jpg
    DSC08283.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC08284.jpg
    DSC08284.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 102
reklama
?????????????????
Kotulcia... Jasny gwint, skąd go masz???
Ja bym na pewno ze strachu urodziła :/ odważna jestes... Ja nienawidzę latających stworów (czyt.ptakow) a co dopiero Batman!!!!!
Ps. Swoją drogą, taka okazja, ze mogłas sprawdzić czy to prawda co mówili w Lejdis o tej umiejętności jak wisi do gory nogami... :)

no to zawał miałabym murowany! !!!! I tak to by się skończyło. ...o wzięciu do reki to nawet mowy by nie było. Jednak jak juz mam sie do czegoś przyznać to ja panicznie się boje. ...węży. no nie dam rady i już. Kiedyś moja "była już" koleżanka postanowiła mi "pomóc". Przyjechałam do niej, gadka szmatka zabrska mnie na 3 p. Swojego domu, kazała usiac na łóżku i byc spokojna...juz to powinno dac ni do myślenia, ale ja niedomyślna. Suma summarum po chwili na mojej szyji wylądował pyton tygrysi :/ ot taki żarcik i chec pomocy (miała jeszcze pytona, legwana, i 3 psy)....NIGDY tak potwornie się nie balam, wtedy po raz pierwszy ze stresu poleciała ni krewcz nosa. ..ot i makabryczna historia z rana. Tak mi się przypomniało w związku z tym Batmanem!

Tak w ogole to dzień dobry! Spicie????

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam zaległości:)

Wielkie gratulacje dla czarnej i enya. .zdrowia dla maluszków i całuski, a dla was szybkiego powrotu do dobrej formy i cierpliwości.

Ja też mam skurcze, stawia się brzuszek parę razy dziennie. Ja wczoraj sprzątałam, pierogi ruskie zrobiłam, do 1 w nocy prałam i prasowałam pościel itp. małemu. U mnie nic to nie pomaga w przyśpieszeniu, jedyne co to się oparzyłam o żelazko.

Siostra ze szwagrem i dziewczynkami przyjechała, dostałam pakę ciuszków dla małego

W poniedziałek wrzucę córki bo nasze mieszkanie zaczyna przypominać cokolwiek co nadaje się do mieszkania.

Może któraś przez przypadek znalazła jakąś stronie na mecie ze sprzedażą materaców ale na wymiar, może być nawet piankowy ale 70x90cm, a najlepiej 72x92cm.

Codziennie wstaje o 6 zrobić kanapki mojemu do pracy no i jak widać to organizm potrafi się do wszystkiego przyzwyczaić. Sobota, mój smacznie sobie śpi, kotek też, a ja nie mogę.

O ale fajniutki nietoperek. Może to jakiś znak zamiast bociana? Ha ha ha. Umarłabym.

Ostatnia edycja:
Czarną gratuluję:-)

Szybko poszło, napisz w wolnej chwili jakie warunki i co tam potrzeba po urodzeniu:-)może być priv:-)
Gratuluję jeszcze raz

Siema Laski!!!
Ja tez juz nie śpię:) wogole to ja od jakiegoś czasu prawie nie sypiam...

Mizah- niezła koleżanka... Nie dziwie sie ze juz jest "była"- ja to bym sie jej zsikala na to łóżko - miałaby pamiątkę:)
A Kotulcia jaka horeografka z tym batmanem- jak mu rozłożyła skrzydła do zdjęcia hehe :)
Katinka Ty to jestes babka nie do zdarcia!! Podziwiam!!!

Czarna jak tam pierwsza nocka??

Czarna gratulacje!

Katinka ojjjj jaki on sliczny hehe:-D

Mizah ehh ja bym jej zrobila cos gorszego...:-D

Ja kiedys tak jak ty katinka sobie smacznie spie. I nagle widze jak moj kot wpatruje sie w jedno miejsce nad oknem i cos tam sobie "gada" no to ja tam spogladam iiii i niegdy nie mialam takiego tepa w wstawaniu kota za sierc i ucieklam do mamy, budze ja pytam ja gdzie tata one ze w pracy a ja: mamo mam ogromnego pajka w pokoju!! Mama sie smieje i mowi ojjj daj woreczek aa ja ze nieee woreczek tylko go obudzi i on jest za duzy, mama sama sobie ten woreczek wziela i jak zobaczyla pajka to mi mowi idz po garnek:-D.
Laskiii szpam z tym pajakim i tym garnkim gleboko do lasu zeby nie wrocil wygladal jak te co ludzIe w akwarium maja mial te grube owlosione nogi a o tym jego tlowiu czy jak ta tam sie zwie nie wspomne!!! Bryyy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry