reklama
Anita1990
moderatorka
Hej dziewczyny przepraszam ze zawracam glowe ale mam problem i zastanawiam sie czy ktos tak mial bo odchodze od zmysłow
Termin mam na 5.11 ale jako ze maly jest ulozony miednicowo poprzecznie to CC bedzie ok 22.10 wiec bede pazdziernikowka tez
e nie w tym rzecz. Moje zmartwienie wynika stad ze obwod brzuszka malego jest ok 3tyg "mlodszy" niz obwod glowki i dl kosci udowej oraz reszty pomiarow
strasznie sie tym martwie czy ktoras z was moglaby mi pomoc?
Termin mam na 5.11 ale jako ze maly jest ulozony miednicowo poprzecznie to CC bedzie ok 22.10 wiec bede pazdziernikowka tez
Anita z tymi pomiarami to wiadomo jak jest. Milimetr w te czy w te i zaraz głupoty wychodzą. Jeśli lekarz nie mówi że jest powód do zmartwień to napewno wszystko jest ok. Moje dziecię ciągle miało głowę za dużą a teraz za małą. Ja nie zwracam uwagi na te wszystkie obliczenia, gdyby coś było nie tak to doktorek by powiedział.
reklama
kacha88
Fanka BB :)
Mroczko ojjj lepiej ze bedziesz w szpitalu. Powodzenia zycze tobie i kasi (tak mi sie wydaje ze mala miala miec na imie;-P) :-***
Ja dzisiaj dolaczylam do grona opuchnietych :-( moje stopy to jakis kosmos:-(
Robie dzsiaj ciasto!! Wlasnie czekam zeby budyn byl zimny, jak by ktoras chciala zapraszam jutro
Ja dzisiaj dolaczylam do grona opuchnietych :-( moje stopy to jakis kosmos:-(
Robie dzsiaj ciasto!! Wlasnie czekam zeby budyn byl zimny, jak by ktoras chciala zapraszam jutro

Podziel się: