reklama
magdalenka9191
Fanka BB :)
pannaniebieskooka - na zatoki łykałam sinupret 6 x 2 tabletki ale efekt dopiero po kilku dniach, a do nosa można Nasivin ten najsłabszy dla dzieci, maść majerankową
nika - trzymaj się tam w dwupaczku
mizzah - ja już nie śpię od 5:15 i tak dzisiaj synek był łaskawy, bo od początku tygodnia budzi nas 4:50, trójki idą. 3 kg, możliwe, możliwe, zwłaszcza jak woda zatrzymuje się w organizmie.
Dzięki za info, czyli tylko u mnie coś jest nie tegespozdrawiam
O! Już działa![]()
U mnie tez nie dzialala :/
wawka2013
Fanka BB :)
Mizzah: fasolka spakowana, dlatego mam ogromną walizkę podróżną. Na szczęście się zmieściła i jeszcze trochę luzu mam
Mi bardzo pomagała w karmieniu, bo piersi miałam jeszcze niewyciągnięte i nie mogłam karmić na leżąco. Teraz już nie będzie problemu z karmieniem na leżąco ale fasolkę spakowałam, dobrze zmieniać pozycje do karmienia.
Marrika: oba mają żywe kultury bakterii, tylko uważaj, by były bez cukru. Kefir chyba bardziej płynny. Mi gienek kiedyś mówił o jogurcie do podmywania.

Marrika: oba mają żywe kultury bakterii, tylko uważaj, by były bez cukru. Kefir chyba bardziej płynny. Mi gienek kiedyś mówił o jogurcie do podmywania.
Ostatnia edycja:
reklama
Mroczko - trzymamy kciuki i czekamy na wiadomosci. Skoro twierdza, ze tak dla Was bezpieczniej to lepiej sie posluchac i tulic malenstwo w ramionach !!!!
Marrika - tylko jogurt nie moze miec ani grama cukru bo tylko pogorszysz sprawe . Masc spokojnie mozesz uzywac , ja stosowalam pare dni, bo chyba wydzielina plus wkladka mnie podraznily
rjoanka- mi tez hormony wariuja troche, choc nie powinny. Wczoraj mi lzy polecialy , bo wsyztskiego wszedzie pelno, od meza slysze ze jest oki, a mnie natlok tych rzeczy dusi...on wychodzi do pracy i jakos sie odrywa, a ja siedze w domu calymi dnia i widze to wszystko dookola
Domka -mam to samo z dlonmi, mimo, ze nawet w nocy pije sporo ; Masc zewnetrznie
Mizaah - ja tez nie biore u nas lozko tak mozna sobie ustawic ze nie potrzeba nic wiecej do karmienia
Marrika - tylko jogurt nie moze miec ani grama cukru bo tylko pogorszysz sprawe . Masc spokojnie mozesz uzywac , ja stosowalam pare dni, bo chyba wydzielina plus wkladka mnie podraznily
rjoanka- mi tez hormony wariuja troche, choc nie powinny. Wczoraj mi lzy polecialy , bo wsyztskiego wszedzie pelno, od meza slysze ze jest oki, a mnie natlok tych rzeczy dusi...on wychodzi do pracy i jakos sie odrywa, a ja siedze w domu calymi dnia i widze to wszystko dookola
Domka -mam to samo z dlonmi, mimo, ze nawet w nocy pije sporo ; Masc zewnetrznie
Mizaah - ja tez nie biore u nas lozko tak mozna sobie ustawic ze nie potrzeba nic wiecej do karmienia
Podziel się: