reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Pod koniec ciąży też miałam wrażenie, że mnie infekcja łapie. Ale za każdym razem gienek oglądał i wszystko było ok. Czułam swędzenie i czasem pieczenie. Może tak pod koniec jest? Żadnych upławów nie miałam, tylko swędzenie.

A jogurt naturalny i kefir to to samo? :-)

Oj dziewczyny jak dobrze że was mam i po 5minutach fachowe porady :-) tak by człowiek z każdą pierdołką dzwonił do doktorka

pannaniebieskooka - na zatoki łykałam sinupret 6 x 2 tabletki ale efekt dopiero po kilku dniach, a do nosa można Nasivin ten najsłabszy dla dzieci, maść majerankową

nika - trzymaj się tam w dwupaczku:tak:

mizzah - ja już nie śpię od 5:15 i tak dzisiaj synek był łaskawy, bo od początku tygodnia budzi nas 4:50, trójki idą:baffled:. 3 kg, możliwe, możliwe, zwłaszcza jak woda zatrzymuje się w organizmie.

Dzięki za info, czyli tylko u mnie coś jest nie teges :p pozdrawiam

O! Już działa :p

U mnie tez nie dzialala :/

Mizzah: fasolka spakowana, dlatego mam ogromną walizkę podróżną. Na szczęście się zmieściła i jeszcze trochę luzu mam :tak: Mi bardzo pomagała w karmieniu, bo piersi miałam jeszcze niewyciągnięte i nie mogłam karmić na leżąco. Teraz już nie będzie problemu z karmieniem na leżąco ale fasolkę spakowałam, dobrze zmieniać pozycje do karmienia.

Marrika:
oba mają żywe kultury bakterii, tylko uważaj, by były bez cukru. Kefir chyba bardziej płynny. Mi gienek kiedyś mówił o jogurcie do podmywania.

Ostatnia edycja:
reklama
Mroczko - trzymamy kciuki i czekamy na wiadomosci. Skoro twierdza, ze tak dla Was bezpieczniej to lepiej sie posluchac i tulic malenstwo w ramionach !!!!

Marrika - tylko jogurt nie moze miec ani grama cukru bo tylko pogorszysz sprawe . Masc spokojnie mozesz uzywac , ja stosowalam pare dni, bo chyba wydzielina plus wkladka mnie podraznily

rjoanka
- mi tez hormony wariuja troche, choc nie powinny. Wczoraj mi lzy polecialy , bo wsyztskiego wszedzie pelno, od meza slysze ze jest oki, a mnie natlok tych rzeczy dusi...on wychodzi do pracy i jakos sie odrywa, a ja siedze w domu calymi dnia i widze to wszystko dookola

Domka -mam to samo z dlonmi, mimo, ze nawet w nocy pije sporo ; Masc zewnetrznie

Mizaah - ja tez nie biore u nas lozko tak mozna sobie ustawic ze nie potrzeba nic wiecej do karmienia

Do góry