reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
agniecha - a ja odwrotnie, padam na twarz, zjem tylko zupę i chyba trzeci dzień z rzędu się zdrzemną, to jest jakaś anomalia u mnie

agniecha83
no fajny taki przypływ energii biorąc pod uwagę że wczoraj nawet nie miałam siły naczyń umyć bo coś mi się w głowie kręciło 
kate2288
Ja też zazwyczaj ledwo co wstanę z łóżka, a już jestem zmęczona :/ dlatego wczoraj bardzo skrupulatnie wykorzystalam każdą chwilę
aż padłam 
btw. działa Wam aplikacja BBforum na telefonach? U mnie coś nie bardzo chce
btw. działa Wam aplikacja BBforum na telefonach? U mnie coś nie bardzo chce
Ostatnia edycja:
wawka2013
agniecha: ja co kilka dni mam takiego powera ale się powstrzymuję. Gienek kazał się oszczędzać do 37 tc więc w głowie sobie układam co zrobię jak już ten 37 tc będzie. A! i energię spalam na allegro w poszukiwaniu brakujących rzeczy.
Pscółka: a jak walniesz sobie taką drzemkę to możesz zasnąć w nocy? Bo ja wtedy wiercę się godzinę zanim usnę, więc drzemek unikam. No ale czasem się nie da
Pscółka: a jak walniesz sobie taką drzemkę to możesz zasnąć w nocy? Bo ja wtedy wiercę się godzinę zanim usnę, więc drzemek unikam. No ale czasem się nie da

pauletta86
Dzis nas/wizytuje troche. Ja tez. Po mc w koncu.
Mam nadz ze tym razem sie nie skonczy szpitalem...
Mam nadz ze tym razem sie nie skonczy szpitalem...
kate2288
U mnie działa aplikacja forum na telefonie bez problemu
Dzięki za info, czyli tylko u mnie coś jest nie teges
O! Już działa
Ostatnia edycja:
pscółka i spółka
wawka - ja też unikam drzemek ale dlatego że jestem po nich jeszcze bardziej rozbita. Myślę, że z tej racji, że Szymek tak wcześnie wstaje i ta moja noc jest i tak krótka to zasypiam bez problemu wieczorem;-).
reklama
Podziel się: