reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

judy zerknij na te:

RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna

https://www.profuturaprogram.pl/szkola-rodzenia-wprowadzenie/

Ja jestem w sumie zadowolona ze swojej SR. Wiadomo że było trochę informacji które już wcześniej gdzieś wyczytałam i wiedziałam ale mnie najbardziej interesowało jak wygląda to wszystko w tym szpitalu i jakie mają podejście. No i w sumie już wiem :happy2: W sobotę mamy drugie i ostatnie spotkanie, pewnie będzie o karmieniu, pielęgnacji itp.

Ale ja biegam sikać :wściekła/y: nie chcę przesadzać ale chyba z 30 razy na dobę :baffled:

reklama
Olcia - ja przed ciaza nosilam A wiec moje maluszkibyly...pociazy szkoda slow, ale kolezanki mnie pocieszaja ze po jakims czasie jest szansa ze wroca do jormy tyle o ile ;) wiekszychbym nie chciala bo dobrze mizmalymi bylo :)

Kachaaaa - doczytalam pozniej . Kamien z serca, bo brzmialo groznie. Czyli mniej wiecej tak samo bedziemy konczyc ;)

Czarna - ja tez siusiam na potęgę. A jeszcze jak akurat mi brzuch stwardnieje to kaplica :p

Powiedzcie mi czy jak wam się macica stawia, to twardnieje cały brzuch, czy tylko np u góry, bądź po boku taka twarda klucha się robi.

Gosiak ja miałam takie no małe B, w pierwszej ciaży o fajnie urosły a później jak przestałam karmić to skapciały... dodatkowo schudłam i ważyłam mniej niż przed ciążą i ciężko było mi wrócić do wyjściowej wagi... chyba dopiero po 9 msc od porodu ważyłam tyle ile przed. a Cycuchy no cóż.... szkoda gadać:p ja dopiero teraz czuje że mi się powiększają :p nie chce myśleć co to będzie po tym porodzie i karmieniu :p

ja tez siusiam co chwile :p eh.... szczerze Wam powiem że chciałbym już październik rodzić :p

Ja tez do kibelka latam co 5 min. Wogole brzuch mi twardnieje co chwile. I boli w jednym miejscu tak dziwnie. Po lewek stronie 5 cm od pepka.nie wiem czemu. Ale mala co chwila sie kreci w brzuszku I wypina wiec raczej wszystko ok. Poza tym nie moge lezec bo kregoslup mnie tak boli ze juz sama nie woem co robic. Poddaje sie ; (

To wam pojeczalam troszke :/ ahhh jescze tylko 6 tyg albo I mniej, choc wolalabym nie.

Mroczko :-)
mam taka sama posciel w misie na drabinkach , jeżeli dobrze widze :-)
ja mam niebieska dla małego:-) strasznie mi sie podobała:-)
Mamy podobny gust :-)
Pozdrawiam :-)

Babina mi jak twardnieje to cała macica... jest twarda jak skała.

Magdalenka a takie coś jak opisujesz to czuje jak mała się wierci i pleckami albo główką naciska na brzuch tylko po prawej stronie;) i wtedy jest twarde tylko w tym miejscu a reszta macicy jest mięciutka

Gosiak ja miałam takie no małe B, w pierwszej ciaży o fajnie urosły a później jak przestałam karmić to skapciały... dodatkowo schudłam i ważyłam mniej niż przed ciążą i ciężko było mi wrócić do wyjściowej wagi... chyba dopiero po 9 msc od porodu ważyłam tyle ile przed. a Cycuchy no cóż.... szkoda gadać:p ja dopiero teraz czuje że mi się powiększają :p nie chce myśleć co to będzie po tym porodzie i karmieniu :p

ja tez siusiam co chwile :p eh.... szczerze Wam powiem że chciałbym już październik rodzić :p

Ja to mam cyce wieksze niz brzuch. Wogole przeraza mnie to co sie z nimi dzieje. Nie moge stanikow nosic no zaraz czuje dreteienie idace po zebrach. Przetestowalam rozne staniki I ze wszystkimi to samo nawet w obwodzie te luzniejsze tez to samo. Dop bez stanika nie czuje bolu a wiadomo grawitacja dziala :/ martwie sie ze brzuch po porodzie spadnie a cyce zostana I bede jak pamela :/ zke sie czuje ale co zrobie -nic :/

Babina mi jak twardnieje to cała macica... jest twarda jak skała.

Magdalenka a takie coś jak opisujesz to czuje jak mała się wierci i pleckami albo główką naciska na brzuch tylko po prawej stronie;) i wtedy jest twarde tylko w tym miejscu a reszta macicy jest mięciutka

Ja mam tez ten bol jak cala jest twarda :/ wzielam mg moze sie uspokoji I stawianie minie.

reklama
Do góry