Dziewczyny które wiedzą że będą miały cc. Któraś z was już umówiona na konkretny termin?? Bo ja prawdopodobnie już w środę będę wiedziała dokładną datę. Bynajmniej ostatnio powiedział mi że zrobimy cięcie w 39tyg. I teraz się zastanawiam czy w trakcie 39tyg czy po zakończeniu 39tyg??? Bo różni lekarze różnie mówia. Mój np jak byłam w 29t4d to mówił że to 29tydz a przecież leciał w tym czasie 30. Aj skomplikowane to :-/
reklama
nika2000
Fanka BB :)
Mizahh trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Daj znać.
Mój jak narazie tez posladkowo ułożony, więc jak sie nie odwróci to czeka mnie cc.
Mój jak narazie tez posladkowo ułożony, więc jak sie nie odwróci to czeka mnie cc.
Cyntia85
Chusteczki HIPP mają extra skład. Bez alkoholu, bez parabenów, bez zapachu, wybielane bez chloru, bez olejków eterycznych (które też potrafią szczypać).
Są w Tesco (ja zamówiłam w Gemini).
Justine - wszystko ok? Gdzieś Ty się zapodziała?
Są w Tesco (ja zamówiłam w Gemini).
Justine - wszystko ok? Gdzieś Ty się zapodziała?
Cyntia- to jak Ty taka zorientowana jestes to co sądzisz o chusteczkach cleanic kindii ? Jak byłam w Piotrze i Pawle oprócz promocji na pampersy były tez te chusteczki i wzięłam czteropak...
Ja tam jak byłam w szpitalu 18t i 1 dzien to mówili ze jestem w 19
Ja tam jak byłam w szpitalu 18t i 1 dzien to mówili ze jestem w 19
kacha88
Nie nadrobie
Gnagna ja w 30 tygodniu jak bylam u innej ginekolog bo moja miala urlop to mi mowila ze mam juz w czesci ten 3 stopien a moja gin jak bylam teraz nic nie mowila na ten temat:-)
Aniaa czejam na chlopca Stasia:-) co do torby to sie spiesze bo malemu tez cos spieszno a wiec musze byc gotowa zeby potem sie nie stresowac;-)
Znowu wydalam dzisiaj kase ehh ale jedyne co mnie pociesza to to ze juz mam malo do kupienia:-)
Gnagna ja w 30 tygodniu jak bylam u innej ginekolog bo moja miala urlop to mi mowila ze mam juz w czesci ten 3 stopien a moja gin jak bylam teraz nic nie mowila na ten temat:-)
Aniaa czejam na chlopca Stasia:-) co do torby to sie spiesze bo malemu tez cos spieszno a wiec musze byc gotowa zeby potem sie nie stresowac;-)
Znowu wydalam dzisiaj kase ehh ale jedyne co mnie pociesza to to ze juz mam malo do kupienia:-)
Ostatnia edycja:
Cyntia85
Garmelka - a porównaj z analizą Sroczki skład. To jest analiza sprzed półtora roku, więc mogło troszkę się zmienić na lepsze. HIPP właśnie się zmienił. Sroka o....: Chusteczki nawilżane
W ogóle to najlepsza jest woda A chusteczki to awaryjnie raczej. Koleżanka bierze córę pod kran i myje raz dwa
W ogóle to najlepsza jest woda A chusteczki to awaryjnie raczej. Koleżanka bierze córę pod kran i myje raz dwa
reklama
Podziel się: