reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Dziewczyny które wiedzą że będą miały cc. Któraś z was już umówiona na konkretny termin?? Bo ja prawdopodobnie już w środę będę wiedziała dokładną datę. Bynajmniej ostatnio powiedział mi że zrobimy cięcie w 39tyg. I teraz się zastanawiam czy w trakcie 39tyg czy po zakończeniu 39tyg??? Bo różni lekarze różnie mówia. Mój np jak byłam w 29t4d to mówił że to 29tydz a przecież leciał w tym czasie 30. Aj skomplikowane to :-/

reklama
Chusteczki HIPP mają extra skład. Bez alkoholu, bez parabenów, bez zapachu, wybielane bez chloru, bez olejków eterycznych (które też potrafią szczypać).
Są w Tesco (ja zamówiłam w Gemini).

Justine - wszystko ok? Gdzieś Ty się zapodziała? :)

marrika mój też mówił, że planowo cc robi się po skończonym 39 tc, czyli w 40 tc. Ja młodą urodziłam w 37 tc 6 d i jest traktowana jako wcześniak urodzony przed ukończeniem 37 tc. Teraz jestem w 30 tc 2 d, czyli w 30 tygodniu.

Cyntia- to jak Ty taka zorientowana jestes to co sądzisz o chusteczkach cleanic kindii ? Jak byłam w Piotrze i Pawle oprócz promocji na pampersy były tez te chusteczki i wzięłam czteropak... :)
Ja tam jak byłam w szpitalu 18t i 1 dzien to mówili ze jestem w 19 :)

Nie nadrobie:-p

Gnagna ja w 30 tygodniu jak bylam u innej ginekolog bo moja miala urlop to mi mowila ze mam juz w czesci ten 3 stopien a moja gin jak bylam teraz nic nie mowila na ten temat:-)

Aniaa czejam na chlopca Stasia:-) co do torby to sie spiesze bo malemu tez cos spieszno:-p a wiec musze byc gotowa zeby potem sie nie stresowac;-)

Znowu wydalam dzisiaj kase ehh ale jedyne co mnie pociesza to to ze juz mam malo do kupienia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry