reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Ja tez mam 68,mniejszego sie nie oplaca,a i wygodniej potem dzieciaczka wlozyc do wiekszego kombinezonu.
Kombinezon to bardziej na zime a co macie dla maluszkow na jesien.Moze juz we wrzesniu ktorys dzieciaczek zawita na swiecie. W co takie dzieciaczki ubierac,bo wrzesien,pazdziernik sa teraz nawet dosc cieple. Jakis polarkowy pajac,czy kurteczka bo sama nie wiem

babina ja mam właśnie dwa: jeden taki puchaty na zimę a drugi taki jakby pluszowy/welurkowy właśnie z myślą o jesieni - oba używane wylicytowane za niewielkie pieniądze na necie :-)

goska - ja mam wyższe wyniki (76, 139,149), byłam u internisty (u diabetologa będę 20.08) i ona twierdzi że nie mam cukrzycy. Myślę, że Twojej gin może chodzić o ten wynik po godzinie. Niby 180 to teraz norma, ale ona została podniesiona w styczniu tego roku nie wiem z jakiej wartości

babina - jak będzie mocno ciepło to mam welurkowy dresik, jak chłodniej to polarkowy kombinezon. W zeszłym roku we wrześniu bywało już 10 stopni i wietrznie, przynajmniej u nas.

Goska - chyba są w normie. Idź do tego diabetologa - cukrzycy raczej nie stwierdzi, najwyżej da Ci dietę. Raczej nie masz się co stresować :)

Jak tam u Ciebie? Dostałaś żelazo?

Ja ja jesien mam dwa tylko troszke rozmiar spory ale to ic.jeden z polarku a frudi welurowy. A na zime normalny zimowy.

Powiem mwam że brudne dziecko to dziecko szczesliwe;-)

pscółka i spółka - no właśnie ze normę teraz zaostrzyli tylko nie wiem czy do tych 180 czy jest teraz mniej dopuszczalne

Cyntia85 -
umówiłam się na 1 wolny termin 27.08 to będzie 31tc, diety się nie boje bo w sumie ja jem podobnie do diety cukrzycowej, jedyne co to owoców zajadam dużo. Żelazo dostałam tardferon-fol, no i pani w aptece mi chciała dać zamiennik ze po tym są zaparcia i go nie lubi.... ale nie miała tego zamiennika na stanie. A z cukrzyca to bardziej mi chodzi o sam fakt ze wyniki wygląda ok...

W sumie jak tak się popatrzy to rozmiar rozmiarowi nie jest równy,zależy jaka firma.
Ja niektóre rzeczy mam 56,a wyglądają jak 62
My wybieramy wózek niebieski,i tak się wszystko ubrudzi i tak,nie ma zasady.

reklama
Do góry