reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Nie mozemy sie dogadać co do koloru wózka. Mi sie podoba jasny a moj P narzeka ze będzie sie szybko brudzil. I sama teraz nie wiem czy brac jasny czy jednak ciemniejszy bo praktyczniejszy.

Ostatnia edycja:
Judy - my też mamy odmienne wizje co do koloru. Ja nie chcę ciemnego, bo latem ciemny szybciej się nagrzewa. U nas chyba będzie szary.

Judy, mam dwa wozki. Jeden ciemny a drugi jasny. Ten jasny to parasolka, wiec z zalozenia uzywany w warunkach mniej ekstremalnych. Zdecydowanie moge Ci napisac, ze jasny szybko sie brudzi. Do tego nie moge doprac niektorych sladow po butach mlodej. Pamietaj, ze bedziesz ten wozek wozic w bagazniku, ktory mimo najszczerszych checi bedzie brudzil sie od kol.

Judy - tez ma w sowki alena zoltym tle :p

Mu wozek mielismy dla malgo grafitowo - niebieski i nie nagrzewal sie w lecie nam wogole, a teraz bedzie czarjy dla dwojga ;)

Chlopaki wyszli na spacer wiec wresxcie chwila wytchnienia ciszy i spokoju ufffff

Judy: gondolę miałam czarną :szok: (pożyczona od znajomych) i była rewelacja. Nie przejmowałam się czy się ubrudzi. Teraz spacerówkę mam jasno-błękitną i już mnie szlag trafia. Każdy brud widać i co chwilę trzeba czyścić. Zdecydowanie polecam ciemniejszy kolor :tak:

Mona a no tak pisałaś kiedyś że się przeniosłaś, jakoś wyleciało mi z głowy :happy2:

agniecha ładna ta pościel którą wybrałaś, w ogóle duży wybór mają z tego co widzę.

Skończyłam dzisiaj pranie wszystkiego :-):-):-) Aaaa, jeszcze tylko rożek mi został ale to pikuś. Jutro puszczę. Teraz tylko skończyć prasowanie i finito. Do końca tygodnia chcę się z tym uwinąć.

Wawka- właśnie mi o szaro-błękitna chodzi. Moj P odrazu powiedział ze będę ciagle z tym wózkiem w pralni siedzieć. Piękny kolorek. Pewnie jednak weźmiemy ciemniejszy.

reklama
Wawka- właśnie mi o szaro-błękitna chodzi. Moj P odrazu powiedział ze będę ciagle z tym wózkiem w pralni siedzieć. Piękny kolorek. Pewnie jednak weźmiemy ciemniejszy.

ja przy pierwszym miałam szaro zielony, co prawda nie musiałam co chwila prać, ale fakt najgorsze jak włożysz wózek do auta do bagażnika, szlag mne trafiał jak co chwila byl gdzies brudny:no: bo tak to byłam zadowolona, ale to był taki srebno szary i nie był to jasny

teraz mamy śliwkowy i na nim na pewno nie będzie brudu widać, co prawda środek gondoli jest z dodatkiem białego ale to tak żeby rozjaśnić. a spacerówkę mam jeszcze turkusowo brązową i tez na pewno lepiej niż jasny bo od butów to byłaby zaraz czarna

więc myślę że ciemniejszy to praktyczniejszy :-)

Do góry