reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Cześć dziewczyny.
Też bym sobie poleniuchowała, ale raz - nie umiem, leniuchowanie mnie męczy :-D a dwa - przy moim 4-letnim urwisie się nie da.

Na wieczór zaplanowałam pilates i dobrą książkę do poduszki.
Miłego wieczoru :)

A mnie teraz brakuje siłowni kochani w ciagu roku schudlam 27 kg a siłownie pokochałam narazie mam zabronione pozniej bede chodzić sobie na basen ... A moje starania o ciąże trwały 6 lat juz przygotowywałem sie do kliniki badania niepłodności robiłam w poniedziałek badania a mój maź badanie nasienia a na wieczór dowiedziałam sie ze jestem w ciazy ... Nikt niezrozumie kogoś kto przez to wszystko to samo przechodził ... Gdy ktoś z znajomych mówili ze spodziewają sie dziecka ja miałam zawsze dzien dola .... Teraz codziennie na wieczór głaszcze mój brzuszek...I pojawi mi sie lezka z szczescia :-)))

mamusia_29 - wow cudowny wynik, 27 kg:szok: Podziwiam samozaparcia. Ja jakiś czas chodziłam na siłownie ale jestem małym leniuszkiem :-D My staraliśmy się tylko 5 miesięcy, ale dla mnie to było aż 5, więc rozumiem co teraz czujesz. Ja jestem najszczęśliwsza na świecie i mam wrażenie jakbym unosiła się 2 metry nad ziemią :-). A brzuszek głaskam i do niego gadam :-D.
Tylko martwi mnie to, że dzisiaj czuje ciągle jakieś pobolewanie dołem brzucha i co chwila latam do łazienki sprawdzać czy aby nie ma krwawienia...

Dziewczynki powiedzcie mi, 3 ciąża zaczęla się u mnie przeziębieniem, znowu;/ Za każym razem to samo- dowiaduje się o ciązy i jeb- mega przeziębienie. Boje się, że to mogło być przyczyną niepowodzeń. Nie wiecie może jak mocno te przeziębienia są niebezpieczne;( wrr masakra jakas.... A wy przechodziłyście już jakieś infekcje?? Pozdrawiam

Paula 86 mnie tez pobolewa brzuszek na wieczor rozmawialam z ginekolog mowila ze do 12 tak jest macica sie rozrasta musze cie uspokajac a ty mnie ... Niechce nic sobie wkrecac zeby niepotrzebnie sis martwic ... Niech ten 1 trymestr sie konczy zawsze jest wtedy mniejsze ryzyko ....

Madziorek u mnie narazie odpykac jest dobrze ja mialam bole zoladkowe I myslalam ze dopadla mnie jakies chorobsko a Okazalo sie ze jestem w ciazy ... Kochana dbaj o siebie I wracam do zdrowka

reklama
Witam się z mamusiami:-)
Panicznie boje się poniedziałku, nie wiem jak wytrzymam jeszcze jutro:-(
co do przeziebień to zdaje mi się, że nie mają wpływu na ciążę, moja znajoma prawie od początku swojej ciąży chorowała i nawet przyjmowała antybiotyki i urodziła zdrową córeczkę.
Ja cały czas chodzę zafilkana bo mój starszak non stop coś przynosi z przedszkola:dry:

Mamusia 29 gratuluje .. 6 lat bardzo długo... ja o Kacpra starałam się prawie 4 lata doskonale rozumiem co przechodziłaś.

Do góry