aniula99 ja ostatnio szybko zapełniam się ale nie dziwne skoro mamy wciśnięty żołądek Często też próbuje złapać mnie zgaga ale taka leciutka i szybko odpuszcza U mnie waga diabelska bo 66,6 kg czyli przybrałam od początku 8,6kg Największy skok miałam między 15 a 19 tyg -3kg, a teraz po 1-1,5 w miesiąc. Zobaczymy co później? W totka grałam cały grudzień Raz trójka i tyle więc nie łudzę się. 50 twarzy Greya... Doczytałam do momentu podpisywania umowy. Pewnie pózniej lepszy hardcore, ale jakoś nie spodobała mi się a poza tym w dobie przymusowego postu i posuchy wole nie czytać takich rzeczy
Kamea mój gine uprzedzil mnie zeby po wyjściu wszystko dokładnie spr na zwolnieniu :-) pewnie tez zdarzały mu się takie przypadki Ja wczoraj robiłam słodko kwaśnie coś. Pod spodem porzeczki z malinami a na wierzchu beza z białek i cukru i mąki Zapiekana oczywiście. Zwiększyłam ilość białek a o dodaniu mąki zapomniałam I wyszła mi jajecznica z porzeczkami
persefona tylko nie przesądzaj z aktywnością. Masz bardzo niziutki poziom hemoglob, ale energii widzę nie brakuje :-) U mnie szyjka na szczęście nie skraca się ale jak porobię coś więcej, a tak na prawdę to prawie nic, to od razu napina się brzuszek. A najdziwniejsze, ze czesto po sikaniu. Może to jakś infekcja, ale w badaniach nic nie wychodzi. Mam nadzieje, ze jednak nie będziemy leżały.
nnatalie oj masz przeprawę z tym spaniem Ja mam jednego lokatora a nie ogarniam. Moja ulozyla sie po prawej stronie i od razu protestuje jak polożę się na tym boku. A wczoraj zaskoczenie bo mała przewędrowała na lewą aż brzuszek był nierówny i za nic nie mogłam spać na lewej stronie A do tego kopała na dole po środku Tracę orientację ;-) a najlepsze jest jak czuję takie małe rozpychające się ciałko Dziś na razie kilka kopniaczków więc grzeczna jest Już kocham tego łobuzka
die_perle fajny pomysł ze skarbonką Tylko w tym pędzie nie zapomnij o sobie Nam połozna powiedziala zeby do szpitala nie kupowac nowych koszul ale u mnie sie nie da bo wszystkie krotkie i takie nie "babcine" a czasem nawet bez sobię śpię wiec wolę z rady położnej nie korzystać Dopiero zauważyłam ze mamy ten sam etap ciąży:-) Widzę ze będzie szał na balu :-)
Paulinek dopytałam i najlepiej z nocy ale min. 10 ml. To tyle na pewno wycisne Badania zrobione, wyniki po 18 Ciekawam okrutnie. Grey i po polsku cienki Najlepsze ze stoi w sklepach na półkach z bestselerami. Chyba po to zeby dzieci w empiku dokształcać.
agnieszkaala chyba najlepszy jest świeży sok. Ale tylko tak wydaje mi sie :-) Zobaczę jak moja krew Jeśli gorzej to zainwestuje w sokowirowke. Już od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zakupem, bo pózniej nawet dobrze jest chyba robić tez soczek dla dzieciaczkow. Co do naleśników -Ja robiłam te
Naleśniki - Ewa Gotuje Całkiem fajne jeśli na słodko. Można wklejac linki?
joanna153 tez słyszałam o kotkach Niestety nie sprawdzalam bo psiara jestem :-) mój piesek na pewno czuje ze jestem w ciazy bo od poczatku zaczął mnie inaczej traktować. Grzeczniejszy jest ogólnie mówiąc Np na spacer rano zawsze budził mnie a teraz jak mąż ma wolne to jego budzi a kiedy P jest w pracy to czeka aż sama wstane. Na początku siedział sobie przede mną i wpatrywal sie zaciekawiony. Chyba słyszy dzidzia i jej serduszko
Dżaga mój małż tez dziś wyjątkowo chrapał jak parowoz Budzilam sie kilka razy. Nie smuc się Taka figura to tylko na chwilę, a poza tym pewna jestem ze ładnie wygladasz. Też czasem miałam takie dołki. Hmm w sumie to chyba trzy, ale wystarczy przejść sie i pocieszyć ze niektóre wyglądają gorzej choć w ciazy nie są
Wredne ale trochę pomaga i zrób coś tylko dla siebie, nawet tylko pazurki pomaluj
Rajani dobrze ze masz sie lepiej! Mnie tez przeraża ilośc rzeczy do kupienia i ceny... A do tego świadomość ze będę całkowicie odpowiedzialna za te mała istotke już chyba do końca życia... Brrr! Może to schizy pierwszej ciazy? Może w drugiej jest łatwiej?
Kamcia tez miałam podobna sytuacje raz w kolejce w markecie Mina ludzi bezcenna. Za to dziś poszłam do kasy pierwszeństwa i wystałam sie jak głupia bo jakoś dziwnie każdy był uprzywilejowany choć nie w ciazy, bez dziecka i nie niepełnosprawny. Tylko same zdrowe byczki z dużymi zakupami. Przyzwyczaiłam się do tego i omijałam już takie kasy ale dziś coś mnie podkusiło.
Joanna_84 podziwiam ze pracujesz i zazdroszczę ze możesz pracować Ja niestety niet.
Iguana może czasem warto odpuścić i jednak złożyć te życzenia? Po co psuć sobie i jemu dzień. Życie i tak jest wredne bez tego Ciekawy ten zakwas Może sprobuje
Deli80 dentysta sadysta. Brrrr Trzymam kciuki!
Chyba pora brać się za obiadek bo burczę. Czasochłonne to forum :-)