reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Iguana musisz wejść tam u góry w "ustawienia" (obok "twój profil") i edytować sygnaturę - wstawić suwaczek i zapisać :-)

reklama
Wiecie kiedys to np moja mama tylko prasowala i nie prala- ja jestem za prsniem bo teraz w sklepach te ciuszki leza, kazdy je dotyka. No i jakos nie wiem...mam ten proszek wiec go wykorzystam i plyn tez, no bo przeciez w samej wodzie prac nie bede. A wydaje mi sie ze lepiej maluszka przyzwyczaic do takich srodkow delikatnych zeby potem nie bylo problemow z uczuleniem, no ale ekspertem nie jestem wiec nie znam sie =P

Ja chyba tez szybkie spaghetti zrobie :)

iguana musisz wejsc w ustawienia i tam kliknac w sygnature czy twoj podpis(nie oamietam dokladnie) i wkkeic linka :)

Dziekuje zrobiłam tak jak napisałyście ale nie wiem czy dobrze bo w profilu sie wyświetla a na forum nie :( No trudno

Napisze moze cos o sobie:) Obecnie jestem mamą 3 dzieci 10,7 i 2.5 roku 2 dziewczynki + 1 chłopiec z nadzieją czekałam na usg na którym mialam sie dowiedziec płuci bobaska myślałąm ze bedzie chłopiec no i okazało sie ze w 90% kolejna dziewczynka nam sie szykuje niestety synus nie za bardzo sie ucieszył bo wolał by braciszka,dla mnie nie ważne czy bedzie chłopiec czy bedzie dziewczynka wazne zeby okruszek sie zdrowy urodził:) Widze ze Piszecie o praniu ja odnośnie wyprawki ubraniowej mam juz wszystko niewiele nie musialam kupic bo zawaliły mnie przyjaciółki ubrankami i gadzetami po swoich dzieciaczkach pozostaje mi do dokupienia wózek wanienka łózeczko i kosmetyki. Pozdrawiam Was swrdecznie i dziekuje za mile przyjecie do Waszego grona.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, przesyłam fotę ze słodkościami które wczoraj wyczarowałam :tak:
DSC_0638.jpg

chciałam trochę zawieźć mamie, a tu taka lipa...ale mi piekielnie smutno, że nie mogę jechać do swojego rodzinnego domu:-(

Załączniki

• DSC_0638.jpg
    DSC_0638.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 35
Ewelinowska smaka mi zrobilas. Przykro mi ze zostalas uziemiona i nie mozesz jechac. Moze twoja mama da rade przyjechac do ciebie?

Dziewczyny ale mowimy o plynie do prania czy do plukania? Bo faktycznie ten do plukania mozna sobie podarowac. No ale jesli chodzi o ten do prania to dla mnie lepszy niz proszek, bo sie lepiej wyplukuje. Kurcze doswiadczenia w tej materii tez nie mam. Z pierworodnym tak wyszlo ze pralam od razu w tym samym co i dla nas. Nic mu na szczescie nie bylo. Teraz chyba tez tak zrobie, a w razie W zmienie na dzidziusiowy. Tu kroluje "Le chat". Loveli nie znam.

Paulinek mówimy o płynie do płukania takim zmiękczającym. Ja też uważam, że płyn do prania jest lepszy niż proszek.

Ewelinkowska szkoda, że nie możesz jechać do mamy :( a słodkości wspaniałe :) zrobiłaś mi taką ochotę, że zaraz poleciałam robić sobie kawę i jem loda :) zjadłabym tartę z owocami, ale formy nie mam! :/

Ja pranko i prasowanko, ale ja tak mam, ze wyprasować muszę.
Proszek dla dzieci mam od 4 lat non stop i co chce przejść na jedne to niestety panienka dostaje uczulenia i cd Loveli. Teraz nawet nei będę znów sprawdzać, bo i tak dla synka będę prać w Loveli.

Iguana30 witaj
biggrin.gif

Pannacota no to życzę by te włamania sie skończyły

Ewelinkowska głodna sie zrobiłam

ewelinkowska ale pyszotka, mniam.
Wkurzyłam się, bo pojechałam na zajecia do szkoły rodzenia a tu zajęc nie ma - położna nie przyszła :angry::wściekła/y:

reklama
No,no co ja widzę. Remonty pełną parą :) U nas też małe zmiany.Zrobiliśmy szafę w sypialni,a u młodych biurko i nowe łóżko wstawiamy.Niby niewielkie zmiany,a ciągną się już miesiąc :/ Ja już mam dość bałaganu wokoło :/

joanna tardyferon fol brałam w poprzedniej ciąży i sprawdzał się. Oby i tobie pomógł.
deli śliczne zdjęcia!
iguana witaj nowa mamusio! :)
ewelinkowska ale mi smaka narobiłaś. Ślinka cieknie...

Jeśli chodzi o pranie dziecięce, to ja prałam za każdym razem w proszku DZIDZIUŚ do białego i do kolorów. Płyn do płukania kupiłam też Dzidziusia, ale tylko po to,by wyprać pieluchy tetrowe i flanelowe.
Lovella niestety nas uczulała. Pranie w proszku dziecięcym kończyłam zwykle po 3-4 miesiąach i przechodziłam na Vizir sensitive.

Do góry