Dziewczyny ja tak na szybko i o sobie. Nadrobię jutro.
Rano o 7 telefon od kuriera czy będę do 11 w domu, bo ma do mnie 3 paczki. Szok, chyba jeszcze śpię i źle usłyszałam. No nic czekam. Dobija 10:45 a kurier znów dzwoni, czy można bramę otworzyć.....
Jaką bramę przecież mieszkam w bloku... Pytam gdzie Pan jest, a on że w Bob....przed domem.
Nerw, i myślę że znów z allegro źle fotelik samochodowy wysłali, a przecież pisałam formularz dostawy. No nic, telefon do mamy że ma kurierowi otworzyć.... Za kilka godz. telefon od siostry z pytaniem ile dałam za wózek? Hmm jaki wózek, przecież ja zamawiałam fotelik
Myślę, że się z allegro pomylili. Kazałam jej szukać jakiegoś listu czy coś i skąd ta przesyłka. Zgłupiałam i wspiadłam w auto i jadę do nich. Zajeżdżam do rodziców, a tam nowy wózek X-lander x-move dokładnie taki
Wiecie co się okazało.......wygrałam go w konkursie Rossnet
Szok totalny, a sobie nie sprawdziłam wyników, a też info na e-maila nie dostałam. Jeny jak ja się cieszę.....
Rano o 7 telefon od kuriera czy będę do 11 w domu, bo ma do mnie 3 paczki. Szok, chyba jeszcze śpię i źle usłyszałam. No nic czekam. Dobija 10:45 a kurier znów dzwoni, czy można bramę otworzyć.....
Wiecie co się okazało.......wygrałam go w konkursie Rossnet