reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

u nas narazie z uszami spokoj, ale wrazen dotyczacych zdrowia dzieci to ja mam zawsze dostarczonych nad program. u nas jak cos sie konczy to wychodzi cos nowego:wściekła/y: teraz mamy wizyty u nefrologa, bo zu zostaje mocz w pecherzu nie mowie juz o imunologu pod ktorego opieka jestesmy od praktycznie urodzenia, zarowno z zu jak i olkiem. teraz w czwartek jedziemy do wawy w imidz na wizyte, ja juz sie zdazylam przyzwyczaic

reklama
Cześć dziewczyny ja dzisiaj jestem nie do życia. Wczoraj wieczorem zaczęła mnie boleć głowa i dostalam kataru. Dzisiaj od rana mega ból glowy i kataru cd. Chyba mam zapalenie zatok. Nie biore żadnych leków bo się boję. Jutro wizyta u lekarza także jakoś wytrzymam. Czytam na telefonie. Trzymajcie się

Dziewczyny, dziękuje za miłe powitanie, jest mi naprawdę miło. W najbliższym czasie postaram się być na czasie jeśli chodzi o Październikowe mamy 2013. ;-)

Witam IKA.
Dziewczyny a ja dziś relaksik. Byłam na pazurkach i o biedronkę zahaczyłam i mam 3xbody, rożek po kąpieli, pieluchy flanelowe i kocyk dla maleństwa:-) ależ się cieszę.

Sony szybko zaczęłaś robić zakupy, ale wiem że cieszą.
Ja jeszcze czekam. Troszkę za wcześnie jak dla mnie.

Są chyba kobietki które jeszcze wcześniej robią jakieś małe zakupy. Ja osobiście jeszcze nie mam nic dla maluszka, w niedługim czasie będzie trzeba zrobić jakiś mały maraton po sklepach. A takie malusie ubranka są takie słodkie, że nie można się oprzeć żeby czegoś nie wziąć więc pewnie nadrobię. :-)

No znam kilka dziewczyn, które już dawno coś kupiły :) Nawet bujaki i wózki. Trudno nie mogłam się opanować. Ceny kuszące, więc co mi tam. Nawet mój chłop jak to zobaczył to zaraz się uśmiechnął pełną gębą:-D W lato naszą sypialnię planuję na beżowo pomalować, a łóżeczko białe będzie. 6 lat na bejbika czekałam, więc w końcu muszę uwierzyć, że wszystko będzie dobrze i pełną gębą się cieszyć.

Ostatnia edycja:
Ika witaj. Rozgość się.
Osa o kurcze zasłabnięcia to nieciekawa sprawa. Ja jakczuje, że mi słabo to otwieram okno i siadam albo się kłade.
Deli to rzeczywiście z tego Twojego dziecka żarłoczek, 5parówek. Szacun.
Die_perle super te czapki.
Sony zazdroszcze zakupów. Ja od czerwca zaczynam albo jakpoznam płeć. Cześć mam po Ali więc nie będzie to aż takie szaleństwo,ale chcerozłożyć wszystko partiami, żeby nie wydawać na raz pieniędzy. A widziałam tebodziaki w biedronce, super są i ręczniki też ok. ja kupiłam jedynie skarpetkijakiś czas temu, kupowałam dla kuzynki dziecka prezent i nie mogłam sięoprzeć,ale to tyle.
Nula zdrówka.

Ja zdrzemnelam się chwilę i jakaś nie do życia jestem. słabo mi, duszno i jakieś zawroty głowy mam.

Agnieszka witaj!
Sony nie wątpię, że nie mogłaś się opanować ;-) A takie małe ciuszki i rzeczy dla maluszków potrafią największego twardziela zmiękczyć.:-D Jasne, że wszystko będzie dobrze, musi. Nie pozostaje nam nic innego jak pomału przygotowywać miejsce dla malucha i wszystkie niezbędne dla niego rzeczy. Już się nie mogę doczekać..:-)

reklama
Sony ja nie miałam nic na myśli. Każdy cieszy się i wiemy wszystkie, ze każdy nas dzieciaczek wyjdzie min w 38 tc :-).
U mnie może inaczej, bo to drugie, choć przy Oliwii pierwsze zakupy tez późno były robione. Chodziłam i oglądałam i tylko ochy i achy były :-).
Mój na razie stawia ściankę więc myślę o kolorach i nowych komodach :-).
Potem będzie planowanie pokoiku synka. Już mam pewną wizję :-).

Do góry