reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Deli mnie o siebie chodziło, bo jak już pisałam że 6 lat się starałam. To jak się dowiedziałam , to nie mogłam myśli do siebie dopuścić że się udało. Nawet lekarz to zauważył. Bałam się komuś o ciąży powiedzieć żeby nie zapeszyć. Teraz po zakupach zaczynam się cieszyć jak małe dziecko i obawy idą w kąt. Mogę krzyczeć na cały świat że jestem w ciazy.

reklama
Ika witaj!:)

Co do zakupów - ja nie kupuję, bo nie mam kasy na razie. Po drugie - na razie nie wiem jaka płeć i jakoś się nie nakręciłam jeszcze na szał zakupów;) Najlepsze zostawiam sobie na wakacje:) A ostatnia sprawa -moja mama by się zapłakała, że tak szybko kupuję rzeczy, przecież to źle wróży ;)

No.. ja czuje,że jak nie zjem kolacji już.. to będzie bunt;p
A więc idę coś zrobić do jedzenia:)
Buziaki :*

PS Dzisiaj mama dała mi "barszcz Ukraiński" ... eh... człowiek wdzięczny, że mi ugotuję i da, bo sama nie mogę stać teraz przy garach... ale no.. feeeeeeeeee! :p nie smakował, nie wyglądał... raczej jak pomidorowa z fasolką ;p Chyba muszę udzielić jej kilka wskazówek ...:-)

Ika witaj :-)

Byłam dzisiaj u położnej ale opiszę w odpowiednim wątku :-)
Po powrocie do domu Maciuś zaciągnął mnie na górę i poszliśmy spać przespałam 2h.
Poza tym mam mega lenia i nic mi się nie chce =/

Sony tez byłam dziś w biedronce i super te rzeczy, ten kocyk taki miękki i śpioszki śliczne, ja się nie zdecydowałam, brak kasy i po drugie tak jak pietrucha na razie poczekam na poznanie płci i potem ruszę w miasto :) chociaż kocyk i pieluszki można by było

pietrucha ooo barszcz ukraiński, lubię a bardzo dawno nie jadłam, chyba sobie zrobię na dniach :)

czekam na ciepłą pogodę, ponoć u mnie od środy :confused:

Witam.
Ja znów tylko się melduję - że jestem, że żyję i że Was nie nadrobię - 20 stron przekracza chwilowo moje możliwości (że o innych wątkach nawet myśleć nie śmiem).
Idę Rafałka wykąpać i położyć spać (mam nadzieję, że obędzie się bez cyrków, bo dziś kompletnie jest rozregulowany czasowo), a sama jestem, bo M musiał coś załatwiić - wróci późno, a szczerze mówiąc to się nie pogniewam o wcześniejsze przytulenie do poduszki. Zobaczymy...

Buźki dla Was i brzuszków - mam nadzieję, że wszystkie mają się dobrze :-)

Ja dzis tetsowalam mojego rogala- i tak go testowalam ze usnelam i dopiero mąż jak wróćil z pracy mnie obudzil- a ja zakutłana w tym rogalu z kotem na głowie:D
Jak wstałam to poszlismy W KONCU do sklepu rosyjskiego po te kiszone pomidory i malosolnego arbuza!!!! juz troche zjadlam..pierwsze wrazenie dziwne- ale po koljnym pomidorku i i arbuziku- supcio
O dziwo bardziej smakuja mi arbuzy- są fajowo kwaśne- cos jak kapusta kisozna tylko delikatniejsze:) Groszek tez chyba je polubił:)

Z rzeczami dla dziecia to chyba ja przoduje- ale wsumie praktycznie nic nie kupilam...wszytko to dary losu....cala pwinica zawalona...a przed chwila zadzwonila jeszcze siostra mojego meza ze jej szwagioerka przywiozla dzis do nich 2 foteliki maxi cosi dla nas- a ze niue znamy plci wiec dala oba- różowy i granatowy...;/ cos czuje ze ja nic nie kupie dla tego dziecia swojego;/
Takze ja to Wam zazdrosze takich zakupów!

Dziewczyny melduję sie ze zyje i nie nadrobie :( weekend w szkole a od dzis w nocy moje dziecko wymiotuje i ma rozwolnienie więc dorwała nas jelitówka i modlę się aby na mnie nie przeszło!!!

buziaki dla Was!!!

reklama
lussia zdrówka dla małej!
ja już będę się żegnać na dziś, idę pod prysznic i do łóżeczka, cały dzień siedzę więc trzeba rozprostować nogi
pozdrawiam i miłego wieczoru dziewczyny oraz przespanej nocy!

Ostatnia edycja:
Do góry