reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Hahaha no niezle ! az sie sama usmialam :)
Moj mezczyzna raczej zaskoczony nie byl bo oboje podejrzewalismy, ze jestem w ciazy jak okres mi sie 6 dni spoznial :) Wiec jak zobaczyl dwie kreseczki to sie ucieszyl i mocno mnie utulil :)
Martwie sie tez finansami bo ja nie pracuje i pracowac nie bede mogla bo moja ciaza kwalfikuje sie do zagrozonych, wiec moj TZ tylko pracuje ale mysle, ze jakos damy rade... Musimy dac :)

reklama
die_perle nieźle :) mojemu powiedziałam w dniu zrobienia testu, tylko wieczorem :) i mój zrozumiał od razu wszelkie aluzje ale nie wierzył :-) gratuluję cierpliwości!
Nie mam pomysłu na dzisiejszy wieczór...

Avensis, ja też byłam dwa dni temu u lekarza i okazało się, że ciąża jest jakimś cudem 5 dni młodsza, widać tylko pęcherzyk 10mm i ciałko żółte. Następna wizyta 12 marca, umrę do tej pory.

Trzymam kciuki za Ciebie!

12 marca o jej, prawie miesiac ! pecherzyk 10mm a cialko zolte ile? akcji serduszka nie bylo widac tak?

die_perle nieźle :) mojemu powiedziałam w dniu zrobienia testu, tylko wieczorem :) i mój zrozumiał od razu wszelkie aluzje ale nie wierzył :-) gratuluję cierpliwości!
Nie mam pomysłu na dzisiejszy wieczór...

Dzien jak codzien - moj wroci zaraz z pracy i pewnie pojdzie spac bo biedactwo zmeczone bedzie, gdyby nie ciaza to jakies winko pewnie wieczorkiem by peklo no ale to za rok ;)

Rajani ciałko żółte 3mm. Serduszko nie biło, bo nie widać było zarodka. Ja się na tym nie znam, ale jak usłyszał, że betę miałam 1855 7.02 to zrobił taką dziwną minę, bo nie pasuje beta do młodszej ciąży, chyba że ciąża mnoga... Ja oczywiście zaczęłam panikować, że ciąża się przestała rozwijać...

Die perle ale masz śmiesznego męża :) ale co do facetów to oni tacy już są i chyba za to ich kochamy:)

ja mysle ze moj tez wszytko zrozumial od razu...mimo ze to ciaza planowana i wsytarana to wydaje mi sie ze jednak jej swiadomosc go wystraszyla tak jak i mnie:p
U nas tez tylko mąz pracuje- ale ma bardzo dobra prace wiec poki co o finanse sie nie martwie na szczescie, ale moj maz jest typowym zadaniowcem i wsyztko musi byc idealnie zapiete na ostani guzik- "jakoś to będzie " dla niego nie istniej- czasem mnie denerwuje ta jego nieustanna kalkulacja ale ma to tez swoje dobre strony- zapewnia nam poczucie bezpieczenstwa:)

Ja wlasnie gotujue rosolek z ryzem- i mi sie sypnelo za duzo ryzu- i sie zrobil sam ryz- musialm przelac - a raczej przerzucic wszytko do duzego gara dolac hektolitry wody i od nowa....kto to teraz bedzie jadl i jak dlugo:p

Ja tak sobie czytam o waszych pierwszych wizytach i sie zastanawiam czy jednak nie popelnilam falstartu z zapisywaniem sie na wizyte- 22 luty za chwile- i pewnie tez nic nie zobaczymy..hmmmmno no nic ale zawsze costam bedzie mozna posprawdzac chyba

die perle zapasteryzuj w słoiki :) ja rosół zawsze pasteryzuję jak mi się za dużo zrobi i mam podstawę innej zupy jak mnie najdzie nagle ochota :)

reklama
Rajani ciałko żółte 3mm. Serduszko nie biło, bo nie widać było zarodka. Ja się na tym nie znam, ale jak usłyszał, że betę miałam 1855 7.02 to zrobił taką dziwną minę, bo nie pasuje beta do młodszej ciąży, chyba że ciąża mnoga... Ja oczywiście zaczęłam panikować, że ciąża się przestała rozwijać...

3mm to zarodek w pecherzyku a ze nie bylo widac serduszka to pewnie tak jak u mnie - za wczesnie...

Do góry