reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Dziewczyny zastanawiam sie czy moja beta 33017 nie jest za niska jak na 6tydz? Bo zaczynam sie denerwować i jutro pójdę jednak zrobic badanie i zobacze czy sie podwaja

Dziś o 13.50 mam wizytę u innego lekarza. Zabiorę wynik bety, zbada mnie, zrobi USG i zobaczymy co powie. Znów tli się we mnie iskierka nadziei...

dobrze że umówiłas sie u innego lekarza...gadałam o tobie z moją siostrą i ona miała identyczny przypadek bo jeden lekarz powiedział jej że nie ma szans na utrzymanie ciązy, że najlepiej byłoby usunąc itp... a poszła do innego i okazało sie że wszystko jest ok, że ciąża rozwija sie prawidłowo...i urodziła zdrową córeczke....trzymam kciuki i napisz zaraz jak będziesz po wizycie bo zaczęłam sie denerwowac...

Avensis trzymam kciuki za Ciebie! mam nadzieję,że to jedna wielka pomyłka. Przecież ciąża może być młodsza! U mojej znajomej w 7tc był tylko pęcherzyk a w 8tc dopiero serduszko i też ma zdrową córeczkę :) czekamy na info

dziewczyny błagam Was, dajcie spokój z tą betą! Jak się mieści w normie i dobrze przyrasta to jest ok! zaraz tu się wszystkie tylko bez sensu stresujecie ;) czekajmy cierpliwie na USG

Avensis, ja też byłam dwa dni temu u lekarza i okazało się, że ciąża jest jakimś cudem 5 dni młodsza, widać tylko pęcherzyk 10mm i ciałko żółte. Następna wizyta 12 marca, umrę do tej pory.

Trzymam kciuki za Ciebie!

reklama
czesc dziewczyny:) wszytkiego najlepszego z okazji walentynek:)

Avensis - trzymam mocno kciuki za wizyte- i czuje ze bedzie dobrze!

Ja tez bety nie robie nie chce sie nakrecac i latac jak kot z pecherzem..poczekam na spokojnie do wizyty.

Dziewczyny dzis powiedzialm męzowi:p czekałam 2 dni specjalnie zeby miał prezent na walentynki:D
Mówie Wam jaki ten moj Małżownik jest durnowaty...wreczylam mu pudełeczki z małymi trampusiami- rozpakował patrzy na te trampusie - na mnie- na trampusie - na mnie - na trampusie znowu na mnie- i widze szał w oczach- pyta co to? dla kogo to? dla mnie?? - a ja ze tak dla Ciebie- a on: ALE CHYBA ZA MAŁE SĄ...ja mówie : męzczyzno durnowaty to dla dzidziusia w ciązy jestem! a on otworzyl oczy szeroko i mówi: ALE NIC NIE WIDAC, NIE WYGLĄDASZ W OGÓLE.... no i padlam- tak sie zaczelam smiac z niego- ja nie wiem co on myslal ze ja wyskocze przed nim z wielkim brzuchem i powiem tadam bedziesz tatą:p
no ale potem mnie przytulil tak jakby sie bal ze mnie zgniecie czy jakas krzywde zrobi i mowi dziekuje Ci...ale musze juz leciec do pracy- i zwiał:p
Potem dzowni z pracy i mówi- ja juz wszytko zapalnowalem- oddziele specjalny rachunek w banku na fundusz przedporodowy- taki wiesz fundusz pampersowy - wszytko policzylem bede tam przelewal co miesiac odpowiednia kwote, nic sie niemartw ja juz wszytko obliczylem wszytko pod kontrola..
Faceci są zabawni:p no ale w sumie nawet ja czasu jeszcze potrzebuje zeby sie przyzwyczaic mimo ze to nie moje pierwsze dziecko:)

Do góry