reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Czesc,

Avensis bardzo mi przykro :(

ja po usg.. pecherzyk ma 8mm... zarodek 3.9mm ... widać pulsujące tetno ale za małe na pomiar kolejna wizyty ok 28.02

reklama
aha co do witamin to lekarz mój odradza branie witamin w 1 trymestrze, w 2 mozna zaczac przyjmowac witaminy dla kobiet w ciazy :)

Czesc,

Avensis bardzo mi przykro :(

ja po usg.. pecherzyk ma 8mm... zarodek 3.9mm ... widać pulsujące tetno ale za małe na pomiar kolejna wizyty ok 28.02

To moj pecherzyk rowniez ma 8 mm a zarodek za to 2 mm ... I serduszka nie widac wiec 20.02 mam nastepna wizyte.
Oddalabym wszystko by zobaczyc, ze serduszko bije jak szalone...

Rajani napewno będzie widoczne !! kolezanka w 6,4 tez nie bylo widac serduszka dopiero 7,4 bylo widac :)

no ja za 2tyg mam przyjsc wtedy bedzie juz ladnie widac fasolke i da sie zmierzyć tetno :) nie moge sie doczekac ale duzo lzej wiedzac ze juz bylo widać pulsowanie :)

Rajani napewno będzie widoczne !! kolezanka w 6,4 tez nie bylo widac serduszka dopiero 7,4 bylo widac :)

no ja za 2tyg mam przyjsc wtedy bedzie juz ladnie widac fasolke i da sie zmierzyć tetno :) nie moge sie doczekac ale duzo lzej wiedzac ze juz bylo widać pulsowanie :)

Lzej, mi tez by juz ulzylo a takto tydzien czekania...

Hej, chciałam się przywiać. Dziś, dostaliśmy z mężem niespodziewany prezent walentynkowy :-D 2 krechy...
Będę was podczytywać...
Zgadzam się z tym co napisała koleżanka wcześniej, na wizytę nie ma co iść przed 7 tygodniem, a jak już robicie betę to co drugi dzień (wynik powinien się podwoić). Oby wszystkie fasolki miały się dobrze...
Ja muszę się oswoić z naszą małą niespodzianką :happy2:

reklama
Do góry