reklama
Czesc,
Avensis bardzo mi przykro
ja po usg.. pecherzyk ma 8mm... zarodek 3.9mm ... widać pulsujące tetno ale za małe na pomiar kolejna wizyty ok 28.02
To moj pecherzyk rowniez ma 8 mm a zarodek za to 2 mm ... I serduszka nie widac wiec 20.02 mam nastepna wizyte.
Oddalabym wszystko by zobaczyc, ze serduszko bije jak szalone...
Dżaga
Fanka BB :)
Rajani napewno będzie widoczne !! kolezanka w 6,4 tez nie bylo widac serduszka dopiero 7,4 bylo widac
no ja za 2tyg mam przyjsc wtedy bedzie juz ladnie widac fasolke i da sie zmierzyć tetno nie moge sie doczekac ale duzo lzej wiedzac ze juz bylo widać pulsowanie
no ja za 2tyg mam przyjsc wtedy bedzie juz ladnie widac fasolke i da sie zmierzyć tetno nie moge sie doczekac ale duzo lzej wiedzac ze juz bylo widać pulsowanie
Rajani napewno będzie widoczne !! kolezanka w 6,4 tez nie bylo widac serduszka dopiero 7,4 bylo widac
Lzej, mi tez by juz ulzylo a takto tydzien czekania...
Czesc,
Avensis bardzo mi przykro
ja po usg.. pecherzyk ma 8mm... zarodek 3.9mm ... widać pulsujące tetno ale za małe na pomiar kolejna wizyty ok 28.02
Moje gratulacje super! a Ty Dzaga nie jesteś z Poznania?
Dżaga
Fanka BB :)
Moje gratulacje super! a Ty Dzaga nie jesteś z Poznania?
niestety nie
ja to z Warszawy
Julianna*
szczęśliwa :)
Hej, chciałam się przywiać. Dziś, dostaliśmy z mężem niespodziewany prezent walentynkowy 2 krechy...
Będę was podczytywać...
Zgadzam się z tym co napisała koleżanka wcześniej, na wizytę nie ma co iść przed 7 tygodniem, a jak już robicie betę to co drugi dzień (wynik powinien się podwoić). Oby wszystkie fasolki miały się dobrze...
Ja muszę się oswoić z naszą małą niespodzianką
Będę was podczytywać...
Zgadzam się z tym co napisała koleżanka wcześniej, na wizytę nie ma co iść przed 7 tygodniem, a jak już robicie betę to co drugi dzień (wynik powinien się podwoić). Oby wszystkie fasolki miały się dobrze...
Ja muszę się oswoić z naszą małą niespodzianką
reklama