reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

AVENSIS spokojnie, może jeszcze nic stracone...moja siostra była w takiej samej sytuacji jak ty a teraz ma 5letnią zdrową córe... może ciąża jest późniejsza czy coś innego...trzeba być dobrej myśli i nie załamywać się od razu...wszystkie jesteśmy z toba i wspieramy cie... trzymamy kciuki żeby było dobrze.... trzymaj sie kochana i nie denerwuj sie bo to wcale nie pomaga...odpoczywaj i badz dobrej mysli...

reklama
Beta HCG z wczoraj (jutro robię powtórkę), to 20 654 i wg tego ciąża jest tydzień młodsza niż wg OM. Umawiam się na wizytę na dziś do innego lekarza, jeszcze, zobaczymy co powie. Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beta HCG z dziś, to 20 654 i wg tego ciąża jest tydzień młodsza niż wg OM. Umawiam się na wizytę na dziś do innego lekarza, jeszcze, zobaczymy co powie. Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa.

IDZ koniecznie i daj nam znać !!!! Mam nadzieje ze tamto usg sie myliło !!

dzień dobry dziewczyny,

wszystkiego najlepszego na walentynki :) ja dopiero wstałam, tak mnie wczoraj wieczorem zemdliło że nie byłam w stanie sie przeczołgać z kanapy do łóżka ale jakoś dałam rade, najadłam się migdałów i było trochę lepiej.

Avensis kochana idź na drugie usg - w którym jesteś tygodniu? myślę że to chyba jakaś pomyłka, mnie moj doktor strasznie zestresował bo zrobił mi usg i powiedział że jest pęcherzyk i chyba widzi zarodek ale serduszko nie bije... ale wytlumaczyl ze to moze wina sprzętu i zaprowadził na inne usg i było widać serduszko bijące. pamiętaj że u każdego wszystko się inaczej rozwija... trzymam kciuki, daj znać w piatek

Beta HCG z dziś, to 20 654 i wg tego ciąża jest tydzień młodsza niż wg OM. Umawiam się na wizytę na dziś do innego lekarza, jeszcze, zobaczymy co powie. Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa.

Bete masz wielką, dobrze by było, żeby powtórzyć po 2 dniach i zobaczyć wzrost. Teraz to ja zaczęłam się denerwować, bo moja beta co prawda jest w normie dla 5-6 tydzień, ale w dolnej granicy i przy twoich 20 tyś moje 3 to malusienko :( miałam zrobić dziś powtórnie ale mam takiego stresa, że już chyba poczekam na poniedziałkowe USG.

to teraz też trzeba bete robić? ja zrobiłam dwa razy żeby potwierdzić dwie kreski z testów...ale to było 2 tyg temu.

Niby nie trzeba, ale ja do wizyty miałam jeszcze dużo czasu dlatego zrobiłam i teraz w sumie żałuję. Mogłam spokojnie poczekać na wizyte, a nie teraz sie stresowac.

ja w ogole nie robiłam bety :)
ale spać mi sie chce masakrycznie ;/ i chyba nabawiłam się choroby komunikacyjnej bo mnie mdli praktycznie tylko jak jade metrem, autobusem czy samochodem ;/

Avensis - nie poddawaj się, moja koleżanka miała jeszcze gorszy przypadek, bo zaczęła mocno krwawić w 5/6 tygodniu. Pojechała do szpitala - lekarz stwierdził, że już po wszystkim, na USG nic nie zobaczył i już się z nią umawiał na wizytę w szpitalu na oczyszczenie wszystkiego. Zawzięła się i robiła na własną rękę badanie poziomu HCG i co ... rosło. A teraz ma piękną i zdrową córeczkę.

U Ciebie też musi być dobrze!!!!!!!

reklama
Dziś o 13.50 mam wizytę u innego lekarza. Zabiorę wynik bety, zbada mnie, zrobi USG i zobaczymy co powie. Znów tli się we mnie iskierka nadziei...

Do góry