reklama
hej kobitki
moja pierwsza beta zrobiona 1 lutego, 3 dni po spodziewanej miesiączce wyniosła 607 a powtórzona po 48h 2039
dzisiaj byłam na usg,jestem w 5t6d, zarodek ma 3mm, akcja serca obecna troche mnie moja pani doktor zestresowala bo na usg w gabinecie nie było widać bicia serduszka ale wysłała mnie na inne usg lepszej jakości i było widać
bardzo się cieszę, to moje pierwsze dziecko o które staram się juz ponad rok, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!
Gratulacje!!!
nie ma innej opcji, październik jest nasz! już sie nie mogę doczekać aż zobaczę buzie, rączki, nóżki i całe śliczne ciałko na usg :-)
Anna gratuluję bety
Dziewczyny wszystko zależy od jakości sprzętu. Ale jednego jestem pewna zostajemy wszystkie do października!!!
No i ja ma swoje wyniki....w 25dc beta 43, dzisiaj w 30dc beta 748. Z tego co wyczytałam ma się podwajać co dwa dni...inne źródła podają,że po 92 godzinach powinna zwiększyć się o 175%. Tak czy inaczej wydaje mi się, że jest ok.
Progesteron mam 46, a norma do 47, więc chyba zmniejszę dawkę duphastonu i luteiny do 2 razy dziennie, z tych trzech.
Niby w środę-czwartek mam powtórzyć betę, ale chyba nie zrobię tego. Wy też musicie robić 3 razy? Wg mnie te dwa w zupełności wystarczą. Jak ma być to będzie...Nawet jak w czwartek przyrośnie to i tak może przestać rosnąć w poniedziałek, więc jaki to sens? Tak naprawdę tylko dodatkowy stres, jak dla mnie. A tak posiedzę i spokojnie poczekam na USG z serduchem za jakieś dwa tygodnie
Któraś z mamusiek jest z Wrocławia?
Gratuluje dobrych wyników i pomiarów
Progesteron mam 46, a norma do 47, więc chyba zmniejszę dawkę duphastonu i luteiny do 2 razy dziennie, z tych trzech.
Niby w środę-czwartek mam powtórzyć betę, ale chyba nie zrobię tego. Wy też musicie robić 3 razy? Wg mnie te dwa w zupełności wystarczą. Jak ma być to będzie...Nawet jak w czwartek przyrośnie to i tak może przestać rosnąć w poniedziałek, więc jaki to sens? Tak naprawdę tylko dodatkowy stres, jak dla mnie. A tak posiedzę i spokojnie poczekam na USG z serduchem za jakieś dwa tygodnie
Któraś z mamusiek jest z Wrocławia?
Gratuluje dobrych wyników i pomiarów
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
Tu jest fajny kalkulator wzrostu bety. Może komuś się przyda
Tu jest fajny kalkulator wzrostu bety. Może komuś się przyda
lilula8891
Fanka BB :)
witam kobietki nie odzywŁm się długo w zeszłym tygodniu walczyłam z przeziębieniem a w weekend byłam na weselu i nic z niego nie miałam... tak się źle czułam jak nigdy dziś musiałam cały dzień odpokutować chyba za to jutro jadę oddać krew do badań i 22 znowu do lekarza
No właśnie ciekawe co z Nulką...
Lilula czekamy na relację z wizyty
Dziewczyny jeszcze się dowiedziałam,że serduszko zaczyna bić jak beta osiąga ok 30000-40000, a u mnie wg podwajania co 2-gi dzień powinna go uzyskać ok 15/16 lutego więc tym bardziej się uspokoiłam
dobranoc i trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą rozmowę w pracy
mdłości mam coraz większe
Lilula czekamy na relację z wizyty
Dziewczyny jeszcze się dowiedziałam,że serduszko zaczyna bić jak beta osiąga ok 30000-40000, a u mnie wg podwajania co 2-gi dzień powinna go uzyskać ok 15/16 lutego więc tym bardziej się uspokoiłam
dobranoc i trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą rozmowę w pracy
mdłości mam coraz większe
Dziewczyny jeszcze się dowiedziałam,że serduszko zaczyna bić jak beta osiąga ok 30000-40000...
Może przy 3 tyś - 4 tyś? 30000 to trochę za dużo
reklama
A
avensis
Gość
Dzień dobry. Witam się znad talerza z suchą grahamką z ziarnami, bo nic innego nie jestem w stanie zjeść. Popijam też pepsi, bo przynosi mi to chwilową ulgę w tych mega mdłościach. Od otwarcia oczu rano jest mi niedobrze. Ja pierniczę. Ale dam radę, chociaż jutro na wizycie u gina zapytam, czy na mdłości mogę dostać L4, bo męczę się w pracy.
Gratuluję Wszystkim, które widziały już serduszka swoich dzieciaczków. Mam nadzieję, że mój jutro też pięknie pokaże zdrowe serducho
Gratuluję Wszystkim, które widziały już serduszka swoich dzieciaczków. Mam nadzieję, że mój jutro też pięknie pokaże zdrowe serducho