reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Anna gratuluję bety :)

Dziewczyny wszystko zależy od jakości sprzętu. Ale jednego jestem pewna zostajemy wszystkie do października!!! :D

reklama
hej kobitki :)
moja pierwsza beta zrobiona 1 lutego, 3 dni po spodziewanej miesiączce wyniosła 607 a powtórzona po 48h 2039 :)
dzisiaj byłam na usg,jestem w 5t6d, zarodek ma 3mm, akcja serca obecna :) troche mnie moja pani doktor zestresowala bo na usg w gabinecie nie było widać bicia serduszka ale wysłała mnie na inne usg lepszej jakości i było widać :)
bardzo się cieszę, to moje pierwsze dziecko o które staram się juz ponad rok, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!

Gratulacje!!! :D

nie ma innej opcji, październik jest nasz! już sie nie mogę doczekać aż zobaczę buzie, rączki, nóżki i całe śliczne ciałko na usg :-)

Anna gratuluję bety :)

Dziewczyny wszystko zależy od jakości sprzętu. Ale jednego jestem pewna zostajemy wszystkie do października!!! :D

No i ja ma swoje wyniki....w 25dc beta 43, dzisiaj w 30dc beta 748. Z tego co wyczytałam ma się podwajać co dwa dni...inne źródła podają,że po 92 godzinach powinna zwiększyć się o 175%. Tak czy inaczej wydaje mi się, że jest ok.
Progesteron mam 46, a norma do 47, więc chyba zmniejszę dawkę duphastonu i luteiny do 2 razy dziennie, z tych trzech.

Niby w środę-czwartek mam powtórzyć betę, ale chyba nie zrobię tego. Wy też musicie robić 3 razy? Wg mnie te dwa w zupełności wystarczą. Jak ma być to będzie...Nawet jak w czwartek przyrośnie to i tak może przestać rosnąć w poniedziałek, więc jaki to sens? Tak naprawdę tylko dodatkowy stres, jak dla mnie. A tak posiedzę i spokojnie poczekam na USG z serduchem za jakieś dwa tygodnie:)

Któraś z mamusiek jest z Wrocławia?

Gratuluje dobrych wyników i pomiarów:)

witam kobietki nie odzywŁm się długo w zeszłym tygodniu walczyłam z przeziębieniem a w weekend byłam na weselu i nic z niego nie miałam... tak się źle czułam jak nigdy dziś musiałam cały dzień odpokutować chyba za to jutro jadę oddać krew do badań i 22 znowu do lekarza

Zastanawiam się co z nasza Nulą? Mam nadzieję, że z jej dzieciaczkiem wszystko dobrze i niedługo się odezwie. Swoją drogą dziewczyny nie zostawiajcie nas bez żadnych informacji, bo się martwimy.

No właśnie ciekawe co z Nulką...

Lilula czekamy na relację z wizyty :)

Dziewczyny jeszcze się dowiedziałam,że serduszko zaczyna bić jak beta osiąga ok 30000-40000, a u mnie wg podwajania co 2-gi dzień powinna go uzyskać ok 15/16 lutego więc tym bardziej się uspokoiłam :)

dobranoc i trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą rozmowę w pracy

mdłości mam coraz większe :D

reklama
Dzień dobry. Witam się znad talerza z suchą grahamką z ziarnami, bo nic innego nie jestem w stanie zjeść. Popijam też pepsi, bo przynosi mi to chwilową ulgę w tych mega mdłościach. Od otwarcia oczu rano jest mi niedobrze. Ja pierniczę. Ale dam radę, chociaż jutro na wizycie u gina zapytam, czy na mdłości mogę dostać L4, bo męczę się w pracy.
Gratuluję Wszystkim, które widziały już serduszka swoich dzieciaczków. Mam nadzieję, że mój jutro też pięknie pokaże zdrowe serducho:tak:

Do góry