Pannacota
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny jeśli mogę dopisuję się do wątku. Ostatnią miesiączkę miałam 3 stycznia, niecały 5 tc. 31 stycznia zrobiłam test i były dwie kreski. W sumie zrobiłam trzy i na wszystkich były coraz mocniejsze . Ja wizytę mam 12 lutego już, później mogę dopiero 20 lutego i nie wiem na który termin się zdecydować... Nie należę do cierpliwych niestety...
Ja również dostałam wypowiedzenie, ale mijało mi 5 stycznia, a w ciążę zaszłam w okolicach 17, więc odpada. Mieliśmy się przestać starać, skoro straciłam pracę, ale stwierdziliśmy, że od razu się przecież nie udaje . Cieszymy się obydwoje bardzo i nie żałujemy ani trochę. Szukam teraz pracy, ale same wiecie jak to jest. Pewnie nie znajdę. Może otworzę coś swojego pozdrawiam.
Ja również dostałam wypowiedzenie, ale mijało mi 5 stycznia, a w ciążę zaszłam w okolicach 17, więc odpada. Mieliśmy się przestać starać, skoro straciłam pracę, ale stwierdziliśmy, że od razu się przecież nie udaje . Cieszymy się obydwoje bardzo i nie żałujemy ani trochę. Szukam teraz pracy, ale same wiecie jak to jest. Pewnie nie znajdę. Może otworzę coś swojego pozdrawiam.