reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

hej ... ja ostatnia ciaze poronilam w 6 tygodniu - 17 grudnia ... staram sie juz od lipca i nic ... mam córkę, która w grudniu skonczyłam 3 latka :)
u mnie okres ma przyjść w sobotę, korci mnie żeby testować, ale boje sie nagatywu ... normalnie już miałam bóle piersi przed miesiączką teraz nie ... ale wątpię, że się udało ... choć chyba bardziej się starać już nie mogliśmy :)) robilam test owu wczoraj i 1 kreska ... moze był felerny bo coś tam było z nim nie tak - prawie wcale nie nasiakal ...

reklama
gratuluję Gucha :) ja zrobiłam pierwszy test przed terminem @ i wyszedł bladzioch, później robiłam 2 dni później i nic nie wyszło co mnie troszkę wystraszyło. Po kilku dniach zrobiłam kolejny i wyszedł już wyraźniejszy i ostatni test robiłam wczoraj to było 9 dni po terminie @ i wyszły w ciągu kilku sekund 2 piękne grube kreseczki :) Także tak jak nnatalie zrobiłam, aż 4 testy :-D

Dziewczyny założyłam temat z listą październikowych mam :) proszę wpisujcie swoje dane w postach to dodam Was do tabelki :)

Dziewczyny ja pierwszy test zrobiłam na tydzien przed @, teraz mam jeszcze trzy dni do @ i chyba dlatego cieżko mi uwierzyć ze sie udało, nadal boje sie ze @ przyjdzie.

Dziewczyny ja pierwszy test zrobiłam na tydzien przed @, teraz mam jeszcze trzy dni do @ i chyba dlatego cieżko mi uwierzyć ze sie udało, nadal boje sie ze @ przyjdzie.
Jeśli na tydzień przed @ wyszedł Ci test pozytywny, to tylko się ciesz :tak: U mnie na 3 dni przed spodziewaną @ był bledziuch,a z każdym dniem była ciemniejsza kreska. W dzień spodziewanej @ już nie było wątpliwości, że jest Junior :-)
Gratulacje :-D

Gucha gratulacje!:-)
madziarena poczekaj spokojnie do soboty, mogło być jeszcze zbyt wcześnie. Ja pierwszy test zrobiłam chyba dzien przed spodziwaną @ i druga kreska była słabo widoczna.

A mnie dzisiaj mdli. Myślałam, że będę miała z tym spokój, ale chyba jednak nie. Na szczescie nie zrobiłam się jeszcze wrażliwa na zapachy, chociaż to też może być kwestia czasu :/

dziewczyny a ja tak z innej beczki, czy w ciąży można farbować włosy? Chciałam to zrobić dzisiaj i koleżanka mi powiedziała żebym się zastanowiła czy chce i że na pewno powinnam mieć farbę bez amoniaku... wiecie coś na ten temat?

nula wydaje mi sie ze zamiast farby mogłaby fryzjerka użyć balsamu koloryzujacego który jest delikatny ale tez nie jestem ekspertem wiec nie wiem:/
a mnie dopadł katar:/

reklama
Z moich informacji wynika, że nie ma przeciwskazań do farbowania włosów, jednakże, w związku z burzą hormonów może wyjść dziwny kolor. No i należy unikać wdychania amoniaku.
Farbowanie włosów w ciąży - Ciążowy.pl

Do góry