reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

reklama
Dziewczyny a czy któraś z was może się podziewać więcej niż jednego maluszka? Moja teściowa jest z bliźniaków, więc jakieś szanse mamy ale mam nadzieje że ta radość nas ominie i będziemy mieli jedną zdrową dzidzię.

witajcie nowe październikowe mamusie:) fajnie że nas coraz więcej
Ja też mam wizytę 18, oby to był dzień dobrych nowin:tak:

no u mnie może być bardzo duże prawdopodobieństwo na bliźniaki...bo u mnie w rodzinie na moje pokolenie przypadają bliźniaki i u mojego męża jest taka sama sytuacja....tak więc bardzo sie obawiam ze będe miała podwójne szczęscie:szok:

Ostatnia edycja:
Ja miałam podane dwa zarodki wiec u mnie szansa na bliźniaki to 50%:-D, ale chyba betka za słabo rośnie :dry: Zawsze marzyłam o bliźniakach, ale teraz najważniejsze, żeby dzieciaczek lub dzieciaczki były zdrowe :tak: Ile by ich nie było będę przeszczęśliwa :-D

Witam. Chciałabym się dopisać do listy mam na październik 2013.
25.01. test pokazał bladą drugą kreskę, po tygodniu były już mocne dwie kreski. Termin wyliczyłam sobie mniej więcej na 4.10.2013. Do lekarza wybieram się w czwartek. NIe jestem pewna, czy usłyszę już bijące serduszko, ale nie chce zbyt długo odwlekać wizyty, ze względu na komplikacje w poprzedniej ciązy. W dniu wizyty powinien być to 5t 6dz. (mniej więcej, bo dokładnie nie pamiętam pierwszego dnia ostatniej miesiączki, orientacyjnie wydaje mi się, że był 28 lub 27 grudzień)

u nas też jest możliwość bliźniaków :-D od strony mojego męża, wypada teraz na jego pokolenie... w mojej rodzinie nie występowały bliźniaki także bardzo jestem ciekawa czy usłyszymy 1 czy 2 serduszka. Choć chyba bym wolała jednak jedno :-D

Witaj Kamea i gratulacje :) na serduszko w czwartek może być za wcześnie, ale skoro miałaś jakieś problemy wcześniej to warto wszystko kontrolować. Życzę spokojnej ciąży :)

reklama
Idę, bo już nie wysiedzę dłużej w domu czekając...

ann koleżanka jest po in vitro i w listopadzie urodziła słodkie bliźniaki:tak:

Do góry