reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Witam. Chciałabym się dopisać do listy mam na październik 2013.
25.01. test pokazał bladą drugą kreskę, po tygodniu były już mocne dwie kreski. Termin wyliczyłam sobie mniej więcej na 4.10.2013. Do lekarza wybieram się w czwartek. NIe jestem pewna, czy usłyszę już bijące serduszko, ale nie chce zbyt długo odwlekać wizyty, ze względu na komplikacje w poprzedniej ciązy. W dniu wizyty powinien być to 5t 6dz. (mniej więcej, bo dokładnie nie pamiętam pierwszego dnia ostatniej miesiączki, orientacyjnie wydaje mi się, że był 28 lub 27 grudzień)
To idziemy "łeb w łeb", ja też ostatnią @ miałam 28.12. I też w miarę wcześniej poszłam do lekarza z uwagi na problemy z sercem (bardziej nerwicowe niż organiczne, ale wolę dmuchać na zimne). Póki co wszystko jest w jak najlepszym porządku i tego się będę trzymać:tak:
Pozdrawiam i zdrowej i nudnej ciąży życzę:-)

reklama
To idziemy "łeb w łeb", ja też ostatnią @ miałam 28.12.
:-)
:-):-)

A czy lekarz wspomniał Ci coś o L4? Ja jestem ciekawa co mi powie, biorąc pod uwagę, że mój Kuba jest wcześniakiem. No i pracę mam ostatnio nerwową. W związku z redukcją etatu doszły mi delegacje (duzo podróży samochodem).Czasem są takie dni, że musze jechać do Katowic po inspektora (1,5 h w jedną stronę), wrócic z nim do firmy (kolejne 1,5 h) a jak odbierze wyroby znowu trzeba ją odwieźć do Katowic, i wrócić do firmy, często po godzinach pracy. Tych podróży się obawiam, bo to strasznie męczące.

Kamea--> póki co lekarz nic nie mówił o L4, ale to może dlatego, że ja nic o tym nie wspomniałam.

Witam wszystkie październikowe mamy! No to ja także do was dołączam! Jestem Aśka i mam 25 lat i czekam na drugiego dzidziusia(wrześnióweczka 2010:-), jestem już po pierwszej wizycie, kolejna w piątek, termina na 6 paździenika. Niestety ta ciąża mi bardzo doskwiera: wymioty, mdłości, bóle brzucha, kręgosługa i zawroty głowy no i niestety musiałm już zrezygnować z pracy no bo inaczej się nie dało...teraz mam trochę czasu więcej w domu dla synka

hej :)

witam kolejne nowe ciężaróweczki i gratuluje :)

U mnie objawy ustały, został lekki ból w piersiach, senność ale tak to się czuję jakby nigdy nic:-D mam nadzieję,że to dobrze :)

To co robimy wątek z terminami porodów, wiekiem i miastem ????

Ja jestem za!

U mnie piersi bola i rosną (w końcu nie będę deską);) do tego doszło zmęczenie - pół weekendu przespałam - i pojawiły mi się "smaczki", ciągle jadłabym chleb z wedliną i ogórkiem kiszonym :D

Hej dziewczyny!! Chętnie przyłącze sie do waszego wątku:) ja juz ujrzalam dwie wymarzone kreseczki na teście ale czekam teraz na wizytę u doktorka ktora mam 18go..jestem po jednym podronieniu i mam małe swirki jak narazie i odliczać do dnia wizyty...objawy sa ale narazie nie rzucają sie jakoś mocno w oczy;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry