reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

Tosienka ja rozstepy na udkach mam ale na udkach to jakos mi nie przeszkadzaja. Ale jakos tak na brzusiu to bym chciala je zaatakowac by nie byly bardzo widoczne dlatego dzis w ruch idzie BIO OIL - zobaczymy.

Zakupy, zakupy - ja juz zakupow nie robie bo nie mam kaski a po drugie wszystko raczej mam. Jutro ostatnie lowy, z racji tego, ze po porodzie z tydzien sie ruszac pewnie nie bede chce kupic paczke pampkow i chusteczki jeszcze w promocji sa w rossmanie a i octanisept musze kupic.

Ostatnio troche sama poplynelam z kaska - fotelik, torba do wozka, cycnik kupilam taki szary z h&m i rozmiar 80 E :o
Biorac pod uwage ze cyc mi urosnie jak pokarm sie pojawi.

A i tosienka ja wczoraj tez dostalam grzechotke z fisher pricea, ja wtedy wrzucalam wam linka do niego :)

reklama
Tosieńka, żeby to był tylko miesiąc…u mnie to trwało znacznie dłużej, bo sobie jakieś dochodzenie wymyślili...

Już się nie mogę doczekać aż Wam napiszę co kupiłam i wkleję zdjęcie kącika mojego małego. :-)

Ja mam kilka rozstępów na udach po okresie dojrzewania, ale na szczęście są niewielkie i naprawdę się trzeba przypatrzyć, żeby zauważyć.

Martocha to, że dziecko uciska na nerwy w kręgosłupie to owszem, ale wydaje mi się że to ma wpływ bardziej na nogi. Może i ja przewrażliwiona jestem, bo cała ciążę mam takie mrowienia i delikatne drętwienia choć u mnie to z wiadomych przyczyn, ale badałaś sobie poziom wapnia?
Rajani to u mnie od 2-óch miesięcy już w ruchu jest preparat zmniejszający rozstępy :-) I powiem Wam, że nawet działa - efekt widać dopiero po 6tygodniach, no ale widać :tak:
Wrzuciłaś link i teraz większość październikowych mam zaopatrzonych jest w grzechotkę :laugh2: D-Z-I-Ę-K-U-J-E-M-Y!!!!!:rofl2:

tosienka co do terminu porodu to ten późniejszy czyli z USG w moim przypadku
to się twoja mama napracowała ! kawał baby z ciebie było :-D
a ja pracuje w 4-ro osobowej firmie w której każdy odpowiada i robi coś innego, moje obowiązki przejmie częściowo szefowa, a potem na odległość będę z domu pomagać, wyjścia nie ma a pare groszy wpadnie
Rajani witaj w klubie, myślałam że na brzuchu nie będę mieć a kilka mi wyskoczyło ostatnio ehhhhhhh
i też wczoraj przyszła do mnie ta grzechotka z FP :D:D:D
Antopie no to udanego polowania :D ja mam już dość zakupów a wózek wciąż nie wybrany :szok:
martoocha 13 dni? omg :D:D:D

Jeśli chodzi o seks to ja nawet nie mam pretensji, a nawet go rozumiem. Bo mnie na jego miejscu też byłoby przedziwnie, ale pogadam z nim i jak delikatnie sie do tego weźmiemy to przecież nic się małej nie stanie, jeśli ma to przyspieszyć i mówicie że działa to chyba będę przekonywać...:-D:-D

Chociaż znów dzisiaj pobolewa mnie głowa i podbrzusze, ale to drugie chyba po wczorajszym badaniu bo troszkę bolało, ale wiadomo musiała dokładnie sprawdzić ...

U mnie dziś pogoda śliczna, a ja najchętniej przespałabym do października te dni :-(

Cześć gadulece :-) jak tu dziś wesoło, a ja zła. Mam dość wynajmowania mieszkania i wykłócania się i rachunki. Jakimś cudem zawsze właścicielom wychodzi co innego. Wymyśliło sobie babsko, że nadpłatę za energię ona zrobiła. Niby jak skoro my wszystkie rachunki opłacaliśmy i jak dobrze policzy to żadnej jej nadpłaty nie ma. Nie mam zamiaru pozbywać się z kieszeni 100 zł. Dostała maila z wyliczeniami i niech spada. Po drugie komuś żal d** ściska, że mąż ma nową pracę i robi mu pod górę. Nie będę pisać szczegółów, ale życzliwi inaczej są wszędzie. A do tego chyba rozwalę domofon, bo codziennie ktoś wydzwania po kilka razy, a mój pies dostaje szewskiej pasji. Już nawet nie odbieram, jak wiem, że nie do mnie. Nie wiem co będzie po narodzinach maleństwa. :wściekła/y: No to wylałam żale i jutro będę bardziej rozmowna mam nadzieję. Dziś tylko poczytałam Was i trochę humor poprawił się.

reklama
zabka dlatego my domofon mamy wylaczony :D:D i jak ktoś chce przyjść do dzwoni na kom :)

Antiope zatem kochana szalej i wydawaj kase i przyjemnych maluszkowych zakupów

carla przesłałam wene..poczulas cos ;) :p:p:p

dziewczyny jutro w carrefour-ze pieluchy pampers 150 szt za 77 zl i zastanawiam się czy czasem nie kupic bo chyba się opyla :p

Do góry