Czesc dziewczynki- melduje sie po wizycie- wybaczcie ale dzis Was nie doczytam jestem potFornie zmęczona...
ale na szybciorka- Groszek jest- uczepil sie tam gdzie trzeba sliczniutki okrąglutki ale jeszcze malutki Jeszcze niewyraźnie ale bylo widac jak poruszalo sie serdulko Groszka Wszystko jest ok nastepna wizyta 8 marca
Pozdrawiamy ja i Groszek
Dzemo jak u Ciebie bo nie moge odszukac??
Witam nowe Mamusie i gratuluje
die perle czekałam na Twój post cieszę się, że wszystko dobrze, bije serducho - to najważniejsze!
u mnie też wszystko dobrze, lekarz wyliczył że to 6t6d, krewetka ma 9mm i bije serduszko, nastepna wizyte mam za tydzien bo ten lekarz co u niego bylam to moj gin ktory wyslal mnie do endokrynologa w 2011 no a endo jak sie okazalo teraz ze jestem w ciazy powiedzial ze nie moze prowadzic mi ciazy, tylko ze ten gin jest 35km ode mnie i polecił mi innego ginekologa 7km ode mnie i za tydzien mam wizyte strasznie skomplikowana historia, wiem, ale nie mam auta i ciezko bedzie mi dojechac 35km a te 7km to autobusy jeżdżą albo ktoś mnie podrzuci ze znajomych i będzie dobrze i szkoła rodzenia jest na NFZ w tej przychodni blisko mnie i wszystkie badania będe mogla zrobic też na NFZ
dziewczyny - czy orientujecie sie jak jest z tym usg 3D? czy to jest jakas specjalna maszyna? podejrzewam ze nie kazdy gabinet to ma, a nie ukrywam że chciałabym zobaczyć dzidziusia w 3D