reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

no szkola mimo ze prywatna nie jest droga bo miesięczny czynsz to 60 euro także spokojnie możemy sobie pozwolić na taki wydatek - a w razie czego przeniosę- gdyby mi tam chcieli zniej zakonnice zrobić :p
możliwe ze taka moja uroda ze nie tyje w ciążach za bardzo...no nic za 5 dni mam wizyte- będę mieć wszystkie badania i jeśli wszystko ok - to znaczy ze tak ma być :)

reklama
Die teraz ważyłaś na starcie dużo więcej niż przy pierwszej ciąży. Dlatego utyłaś mniej. Ja przy pierwszej ważyłam więcej niż teraz dlatego wcześniej przytyłam mało, a teraz zdecydowanie więcej:)

najważniejsze żeby maluchy się dobrze rozwijaly- restza niewazna:)
choć szczerze i be zbicia....20,30 kg nadwagi w ciąży to jakas masakra dla mnie ;/

Dziewczyny mam pytanie, rozmawiałam o tym z moim lekarzem, ale wolę się zapytać czy na pewno tak jest.
Czy jak zgłoszę się do szpitala np. z bólem brzucha to mają obowiązek mnie zatrzymać? Chodzi mi o to, że muszę jutro wylądować w szpitalu i przeleżeć poniedziałek. W pierwszej ciąży nie czułam ruchów malej, pojechałam do szpitala i mimo, że zaczęła się ruszać to i tak mnie zatrzymali. Mam nadzieję, że mnie zostawią bez problemow...

hey Dziewczyny:)
moja waga początkowa to 56, z ciekawości przed chwila się zwarzyłam 65kg, wiec calkiem znośnie.
Jutro ide na wesele..wiec może przybędzie mi;) ale tak swoja droga ..strasznie mi się nie chce isc..zero weny...

zatem Dziewczyny miłego i spokojnego weekendu :*

Dziewczyny czy któraś sie wybiera jutro na targi mather & baby w Krakowie Mother & Baby ?

Aganea miłej imprezki. mi jak się nei chce gdzieś iśc a idę to impreza jest wspaniała :-)

Carla z tego co wiem to powinni cię zatrzymać na 3 dni minimum, bo teraz się zmieniło i przyjmują.

Ostatnia edycja:
Deli ja się wybieram, ale jeszcze nie wiem czy jutro czy w niedzielę, bo idę z D i najprawdopodobniej również jego córką i nie wiem jak on będzie chciał.

My się wybieramy jutro, bo w niedzielę Oliwia ma imprezkę u koleżanki urodzinową i zastanawiam się na którą jechać? Daj znać jak będziesz jutro.

reklama
Do góry