reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

no szkola mimo ze prywatna nie jest droga bo miesięczny czynsz to 60 euro także spokojnie możemy sobie pozwolić na taki wydatek - a w razie czego przeniosę- gdyby mi tam chcieli zniej zakonnice zrobić :p
możliwe ze taka moja uroda ze nie tyje w ciążach za bardzo...no nic za 5 dni mam wizyte- będę mieć wszystkie badania i jeśli wszystko ok - to znaczy ze tak ma być :)

reklama
Die teraz ważyłaś na starcie dużo więcej niż przy pierwszej ciąży. Dlatego utyłaś mniej. Ja przy pierwszej ważyłam więcej niż teraz dlatego wcześniej przytyłam mało, a teraz zdecydowanie więcej:)

najważniejsze żeby maluchy się dobrze rozwijaly- restza niewazna:)
choć szczerze i be zbicia....20,30 kg nadwagi w ciąży to jakas masakra dla mnie ;/

Dziewczyny mam pytanie, rozmawiałam o tym z moim lekarzem, ale wolę się zapytać czy na pewno tak jest.
Czy jak zgłoszę się do szpitala np. z bólem brzucha to mają obowiązek mnie zatrzymać? Chodzi mi o to, że muszę jutro wylądować w szpitalu i przeleżeć poniedziałek. W pierwszej ciąży nie czułam ruchów malej, pojechałam do szpitala i mimo, że zaczęła się ruszać to i tak mnie zatrzymali. Mam nadzieję, że mnie zostawią bez problemow...

hey Dziewczyny:)
moja waga początkowa to 56, z ciekawości przed chwila się zwarzyłam 65kg, wiec calkiem znośnie.
Jutro ide na wesele..wiec może przybędzie mi;) ale tak swoja droga ..strasznie mi się nie chce isc..zero weny...

zatem Dziewczyny miłego i spokojnego weekendu :*

Dziewczyny czy któraś sie wybiera jutro na targi mather & baby w Krakowie Mother & Baby ?

Aganea miłej imprezki. mi jak się nei chce gdzieś iśc a idę to impreza jest wspaniała :-)

Carla z tego co wiem to powinni cię zatrzymać na 3 dni minimum, bo teraz się zmieniło i przyjmują.

Ostatnia edycja:
Deli ja się wybieram, ale jeszcze nie wiem czy jutro czy w niedzielę, bo idę z D i najprawdopodobniej również jego córką i nie wiem jak on będzie chciał.

My się wybieramy jutro, bo w niedzielę Oliwia ma imprezkę u koleżanki urodzinową i zastanawiam się na którą jechać? Daj znać jak będziesz jutro.

reklama
Do góry