Witajcie. U nas dziś wietrznie.Ale wolę to jak upały.Właśnie poprałam ostatnie pranie ciuszków niemowlęcych i powiesiłam na podworzu, a sąsiad trawę zaczął wypalać!!!!!
Ale jak zaczęło się kopcić to szybko ugasił i ma szczęście!
Ostatnio brzuch mi twardnieje często,kręgosłup boli i nie mam sił na nic.Dostałam taką mega piłkę z przodu
Wczoraj byliśmy kupić Gabi plecak i pierdołki szkolne do pierwszej klasy.Zostały jeszcze książki...
Chcemy wybrać się z nią do kina na SMERFY 2. Była któraś może??
Podgrzewacz muszę zakupić, bo pożycząłam od siostry,a teraz jej potrzebny
Mi się przydawał.Za to sterylizator -zbędny.
ewelinkowska 3-letnie dziecko powinno znać już jakieś zasady.Mój ma 2 lata,ale pokazuję mu gdzie ma wkładać zabawki.Oczywiście z rożnym skutkiem,ale się uczy
joanna_84 ja nie mam ani jednego rozstępa. Ale u mnie to pewnie kwestia tego,że prawie nie tyję. No,ale za to w ostatnich dniach brzuchol mi mega do przodu wywaliło :O
osa ja też powiedziałabym parę słów siostrze na temat opieki nad pupilem! W końcu to żywe stworzenie i nie podrzuca się go jak zabawki! Jeszcze kobiecie w ciąży, która ma własne problemy i ledwo się rusza!
Antiope mój też ma słomiany zapal do wszelkich prac.Coprawda szafy już stoją,ale czekam aż zrobi mi dwie szuflady na drobiazgi dla dziecka i doczekac się nie moge!Na szczęście jak zrobiłam mu awanturę,to chociaż wieczorami uczy spać synka w dużym łóżku,żeby zrobić miejsce w sypialni na łóżeczko dla najmlodszego
aniula ale sen
Novaspace ty już się pakujesz do szpitala?Ło matko,a ja jeszcze zero przygotowania...Chyba muszę się zmobilizowac i wybrac po zakupy...
Dżaga mi na sutki pomagała maść Bephanten. Ale laktator też się przydaje-szczegołnie podczas nawału laktacyjnego.
Iguana - najazd teściowej! Współczuje! Ja ze swoją mieszkam,ale nie wtrąca mi się i dużo pomaga przy dzieciach. A co do płci-z racji tego,że mam synka z maja,siedzę na forum również majówek. I tam jest kobietka, która miała dwie córki i zaszła z trzecim w ciążę.Termin miała na maja 2011.Liczyła na chłopca,a okazało się,że będą bliźniaki,a raczej - bliźniaczki
I tak ma 4 laski w domu, a teraz niedawno urodziła piątego bobaska (wpadka) - też dziewczynkę :-) Ale słodkie fotki wstawia swojego babińca
Więc tyle kobiet w domu ma też swoje plusy
Kurcze coś mnie worczek boli
Pewnie młody uciska