Agitatka
Fanka BB :)
die_perle daj link do tej stronki, świetna sprawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny.
Ja ostatnio nie jestem w humorze. Toczę batalię z kierownikiem. Jestem na L4, ciąża wysokiego ryzyka a on ciągle chce, żebym w domu pracowała i w razie potrzeby przyjeżdżała do firmy. W poniedziałek już prawie sie poryczałam, bo kolejna rzecz wyskoczyła do zrobienia, a ja już i tak mam tyle roboty... A samopoczucie kiepskie. Mam dosyć pracy "ku chwale firmy". Ja robie wszystko w domu i premii nie dostanę, bo przecież jestem na chorobowym, więc mi nie przysługuje. Kierownik wyznaczył chłopaka, który ma mnie zastępować i z tego tytułu dostawać premię ekstra. Tyle, że on nie robi nic, a ja wszystko. Już wczoraj nie wytrzymałam. Powiedziałam więcej niż chciałam. Może coś do niego dotarło. Nie wiem.