Witam!!!
Znów czas mi tak szybko mija, że wszystko w biegu robię. Dnia mi normalnie brakuje. niby nie pracuję, ale mam 4 letnią córkę, która zabiera bardzo dużo czasu. ciekawe jak będzie z dwójką jak męża nie będzie 2-3 miesiące. No, ale tym będę się martwić za kilka miesięcy :-) Jestem objedzona, że chyba zaraz eksploduję, byłam u mamy a tam czereśnie prosto z drzewa, truskawki i groszek prosto z działki. Sama nie mogę uwierzyć w to jak dużo potrafię zjeść :-) A do tego jeszcze dziś zaliczyliśmy wyjazd nad morze, znów trochę opalenizny złapane.
SonySony niezły ten Twój mąż, odważny, sam podjął decyzję za ciężarną kobietę :-)
nnatalie04 oszczędzaj się i dużo wypoczywaj, jak trzeba brać relanium to trzeba, fakt że po nich spać się chce, ale śpij jak najwięcej, puki możesz. Szkoda, że nie można wyspać się na zaś :-)
Dżagano to targi zaliczone i udane,fajnie. Szwagierka Twoja miała ten sam problem co ja przy pierwszym porodzie, 27 godzin, ja wyczerpana, mała w kanale rodnym, mogłam już jej główkę dotknąć, ale za chwilę się cofała i niestety też zakończyło się vacuum. Jednak uważam, że i tak to lepsze niż kleszcze przy porodzie.
die_perle fajnie, że Ci się zachciało coś ogarniać, mi też by się przydał jakiś kopniak do działania, ale nie forsuj się zbytnio i rób przerwy na odpoczynek. Wiadomość od Pietruszki bardzo cenna, oczywiście poryczałam się. Wierzę, że wszyscy będzie dobrze, musi być. Mały jest silny, bo ma dla kogo być. Przekaz Pietruszce, że wciąż o niej myślimy i wspieramy ich.
Antiope zazwyczaj jest tak z pogodą, że jest pięknie a jak się gdzieś mamy zamiar wybrać to złośliwie się zmienia. My dziś wybraliśmy się nad morze mimo tego, że kropiło, a po drodze nawet trafiliśmy na ulewę, zastanawialiśmy się czy nie wracać do domu, ale brat się uparł i pojechaliśmy. A nad morze cieplutko i słonecznie, dzieci się kąpały i słońce opalało na całego.
ewelinkowska super, że miałaś udany dzień, a mężowi tak jak mówisz, tez się należy czasem małe plotkowanie z kolegami. Oni to lubią :-)