cześć
u nas dziś cudna pogoda jakieś 26 stopni lekki wiaterek, bosko tak by mogło być do końca lata, pogoda idealne :-)
nnatalie- co do twojego pytanie o czytnik e-booków to kupowałam na amazon.com i o ile dobrze pamiętam kosztował chyba 109 albo 119 dolarów a że kurs dolara był słaby więc zakup był opłacalny
kapothishka witaj! ja też niedawno dołączyłam do Dziewczyn
joanna- współczuję z tym zębem ja miałam usuwane dwie ósemki podczas zabiegów bo żadna nie rosła tak jak powinna i nie chciały same wyjść na zewnątrz więc musieli je usuwać z dziąsła, nikomu nie życzę
przez 3 dnia jadałam jak nie niemowlę... same papki :-) ale dobrze żu u ciebie tylko do usunięcia
aniula- ja miałam to samo z autem... oddałam na warsztat bo miał być tylko tłumik do zrobienia a potem jeszcze coś wyszło i auto stało 2 dni w warsztacie a ja komunikacją miejską do pracy
bosmanka -jakoś mi do głowy nie przyszło żeby trzymać wodę termalną w lodówce:-) bardzo dobry pomysł, wykorzystam :-)
die- najprzyjemniejszy w porządkach jest efekt końcowy jak siadasz a wszystko jest uporządkowane i na swoim miejscu... szkoda że w moim przypadku ten stan porządku trwa krótko
info o Stasiu i Agnieszce bardzo podnoszące na duchu... trzymam kciuki za Stasia żeby jak najwięcej przybierał na wadze na mamusinym mleczku
idę zajrzeć na pozostałe wątki a Wam życzę udanego wieczoru :-)