reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
ja mam ten sam problem ale siostra mi doradziła bo ona uzywała to w ciąży krem Bepanthen. Bardzo dobrze natłuszcza skorę i ją zmiekcza tak więc także dobry w zapobieganiu rozstepom....stosowałam go takze na piersi jak mnie strasznie bolały i równiez pomagał... mój lekarz powiedział ze moge go stosowac bez obaw....maśc jest bez recepty i cena też w miarę przystepna, tak wiec jak najbardziej polecam:)

wypróbuję, póki co zamówiłam w aptece oliwke i balsam Palmers :)

witam witam:)
Oficjalnie mam w torebce świeżutką, pachnącą,różowiutką kartę ciąży:tak::-D!!!!
Byłam dziś u p.doktor i mowi , ze mam książkowo(a tak się bałam):)))

Moja ciąża jest młodsza od tego co myślałam, ale to przez te @ baaardzo nieregularne;)

Jest pełne 4 tyg od owulacji;))))

Tak się cieszę:-):-):-)

Wszystkim pozostałym życzę spokoju, i braku internetu-bo strasznych bzdur mozna się naczytać;)))

o tak Paola zgadzam się w 100% czlowiek czasem czyta i sie nakreca zupelnie niepotrzebnie...a teraz jak nieczego trzeba nam spokoju ducha i pozytywnego myslenia oraz duzo relaksu i zadowolenia z tych chwil:)

Ostatnia edycja:
die_perle ogólnie na tym mamazone są fajne artukuły i można się nieco dokształcić :tak:

A co do ryb, lubię i owszem. Dziś był łosoś :-). A panga to najgorsza ryba jaka jest, a raczej wyrób rybo podobny.

Dziewczyny a jak u was z piciem kawy, bo ja w sumie do tej pory piłam tylko 2 dziennie. A teraz sama nie wiem...

Ja piłam w pracy 1 ale tak raczej bardziej dla przyjemności, teraz w pracy nie pije ale jak wyjde na plotki to nie odmawiam sobie latte ;)

reklama
Do góry