reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Pranie nastawione, zabawki ogarnięte, zmywanie czeka ale tego mi się robić nie chce, reszta kuchni posprzątana, gorzej z górą ciuszków narozrzucane i muszę je posegregować oddzielić wszystkie 0-3 mscy od reszty żeby po przeprowadzce mieć w jednym kartonie wszystko ale to za troszkę porobię na razie syn chce siedzieć na dole bo bajki ogląda a samego na dłużej nie zostawię bo nie uśmiecha mi się latać po schodach :-)

Sony miałam pisać wcześniej ale zapomniałam wybacz. GRATULUJĘ PÓŁMETKU :-)

Zjadłam brzoskwinki z puszki i dalej mi się coś chce normalnie dzisiaj mój syn (ten w brzuszku) zachowuję się jak tasiemiec :-D:-D:-D

reklama
paulinek tylko u mnie sytuacja wyglada tak ze najpóźniej mi je wyciągną w 38tyg. Już mi lekarz powiedział. Tak samo jak to ze ciąża blizniacza jest donoszona w 38tyg i dłużej nie pozwalają czekać bo po 38tyg jest już zagrożenie obumarcia płodu. Moja ciąża może być najdłużej donoszona bo np jednojajowa jednoowodniowa w 34tyg wyciągają dzieciaczki. Wiem znam realia ;)

Dzięki za kciuki!! Czekam grzecznie w kolejce na swoją kolej ;)

Nnatali zycze ci zebys donosila jak najdluzej, byle do 37 tygodia. Ale tak czy siak nie nastawiaj sie na najgorsze:tak: I znam kilka przypadkow donoszonych ciaz blizniaczych wiec trzymam kciuki.

Landrynka, a widzisz, ja zrobilam wczoraj to samo i dzis leje i zimno. No ale z Belgii do Anglii niedaleko.

Ale wy jestescie dzis pracowite pszczolki. Mialam zamiar poprasowac, ale chyba bedzie musialo poczekac. Jak napisalam tak sie stalo - popoludnie lenia.

Ostatnia edycja:
No i jedno ciacho sie piecze...

A sprzatanie idzie... bo z Zabą przez FB je robimy... ona mi wstawia szklanki do zmywary a ja jej zabawki sprzatam:p

Kamcia wlasnie chce spróbowac z serem. moze bedzie ok.

Matko...aleście pracowite dziewczynki:)
Ja .. yy..byłam chwilkę na zakupach.. a teraz leżę - bo sił brak.. eh:/ Tyle ludzi wszędzie, jakby sklepy mieli zamknąć na minimum tydzień...

My już po kolacji... Kocham Mego Syna.. wybraliśmy, że dzisiaj zjemy sushi wegetariańskie ;)) Bardzo szybko zwinęliśmy maki i już:)
IMAG1225.jpg

Natalie - i jak i jak? Dużooo urosły księżniczki?
Die - daj znać jak wizyta i czy jest siurak:)
Deli - i jak się ogólnie czujesz? Bo pewnie ciężko Ci wyleżeć.. :*
żabcia - ja również jeszcze jakieś owocka wciągnę :) Chyba arbuzzzzz będzie;)

Załączniki

• IMAG1225.jpg
    IMAG1225.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 24
Pietrucha leży mi się zapewnię tak jak i tobie. Jakoś daję radę.
To mieliscie dzis z synkiem wyżerkę :-) mniammmm

SonySony połóweczki gratuluję
Czasem się nie kontroluję
I polecę wierszem sobie
By się buźka śmiała Tobie
I Tobie, i Tobie…

Nnatalie to życzę smaczności u szwagra na urodzinach :) Aleś posta naskrobała ;)

Landrynka, kurcze Ty tak do spożywcza się szykujesz, a nam chcą w niedzielę sklepy pozamykać… Gdzie ja biedna się będę lansować ;)

Oj Kamcia Ty mi tu dziewczyno nie podpadaj, to znaczy że ja talentu nie mam… ;) :)

Och Malata witaj ponownie!!! :) Przykro mi z powodu Twojego dziadziusia, przykre jak ktoś bliski odchodzi, a już tym bardziej kiedy odchodzi w takich momentach… Jednak na pewno zobaczy swojego prawnuczka , na swój sposób go pozna i będzie nad nim czuwał :)

Die kciukasy za wizytę! I czekam z niecierpliwością na ujawnienie się Tosia ;)

Dobranocki starsze (jak to kiedyś mówiłam na mamę ;))

Hej mamuski. Witam was po dluzszej przerwie....czasu mi brakowalo na wszystko. Ale od dzis na zwolnionku wiec sobie poodpoczywam i napewno bede miala wiecej czasu....super odrazu lepiej.
Mialam wczoraj usg i dowiedzialam sie ze bedzie synek.Ciesze sie bo Oliwier bedzie mial kumpla do zabawy. Ale troche zalu jest....chcialam miec dziewczynke:hmm: fajnie by bylo miec parke.....
Za to dowiedzialam sie ze moj maluszek ma bardzo dlugie nogi:-D Za tydzien ide jeszcze na usg 3d zeby sprawdzic czy wszystko napewno ok....
Moj szkrabek od wczoraj zaczol mocniej kopac jakby z radosci ze mamy wolne:-)
Milego dnia dziewcznki....

reklama
Iwona gratuluje synka :)
kolejny hot dog :D

u nas wczoraj po 20 zaczeła sie mega burza :/ córa się bardzo bała ale fakt piorun za piorunem :/ nagle sie czarno zrobilo a nic nie mowil;i w pogodzie ....

dzis licze na troche odpoczynku jak towarzystwo pojdzie na procesje :)

Do góry