reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2013:)

die_perle cieszę się, że Ci się Bazyl podoba. :-)
A z tym neurologiem, to jeszcze zobaczę. Może faktycznie masz rację, żeby się wcześniej umówić. Tylko musiałabym iść do rodzinnego po skierowanie. Pójdę po skierowanie, umówię się na wizytę, a jak np. wyznaczą ją za miesiąc i do tego czasu bóle głowy przejdą, to odwołam.

reklama
Ja bym tak zrobila- a nawet jelsi przejda i tak bym poszla. Uklad nerwowoy wrato sprawdzac nawet profilaktycznie :)

Antiope, Bazyli fajne, zdrobnienie Bazyl też :tak: Ale jak dla mnie to właśnie bardziej zdrobnienie, nie mogę sobie wyobrazić poważnego pana lat 53, o którym ktoś np. mówi sędzia Bazyl :-p

A do neurologa idź, pomaca, obejrzy, postuka cie młoteczkiem, pewnie nic nie znajdzie niepokojącego, a ty przynajmniej nie będziesz się już denerwować, że twoje bóle głowy to objaw czegoś poważniejszego. Tylko pogadaj z rodzinnym, że jesteś w ciąży i to nie przelewki, żeby koniecznie dopisał CITO na skierowaniu, bo inaczej poczekasz na wizytę znacznie dłużej niż miesiąc...

Ostatnia edycja:
Ja mam z kolei zupelnie inaczej Bazyl czy Bazyli to dla mnie powazny mezczyzna (i nie ukrywam ze od razu kojazy mi sie z jakims lekarzem, prawnikiem, kims na stanowisku- mężczyzną sukcesu, ale tez takim charakternym), Bazylek maly slodki chlopaczek łobuziaczek :)

Od 30 minut staram się odpisać i odpisuje, ale nie tu.
Antiope bardzo ładne i oryginalne imię :-) u mnie dalej myślenia cd

No i Oliwia mnie wybiła z weny i nie wiem do czego miałam się jeszcze odnieść
No nic później napiszę. Idę wieszać pranie, ściągać pranie. Potem szybkie zakupy sukienkowe i do znajomych :-).

Perle ten bocian już u mnie jest od jakiegoś czasu :-)

amethyst ja wolałabym Bazyli ze zdrobnieniem Bazyl, ale Bazyl jako pełna forma to kompromis.
Macie racje, chyba pójdę do tego neurologa tak czy tak.

[FONT=&amp]die_perle ja nie mam problemu z zobaczeniem Bazyla jako poważnego sędziego, czy lekarza, ale również jako kumpla z sąsiedztwa (wszyscy będą myśleć, że to ksywka). D właśnie to ostatnie się w tym imieniu podoba, chciał, żeby imię pasowało do swojskiego chłopaka.

deli dzięki [/FONT]:-)[FONT=&amp]
[/FONT]

Antiope mnie wlansie sie to imie tak kojazy- facet sukcesu ale z jajami- do tanca i do rozanca- swoj chlop! :) uroczy łobuziak za kórym będą szalały babeczki :p

Deli ja jak zwykle mam opóźniony zaplon- wybacz ze niezauwazylamniebieskiego bociana:p za kare groszek mnie wlasnie kopnął swoją mała nożką :p

Antiope- a Ty nie masz problemów z zatokami? u mnie takie mocne bóle głowy zawsze oznaczały zapalenie zatok. To się charakteryzuje tym,że jak się nachylasz to głowa mocniej boli.. ale do lekarza zawsze warto się zapisać..jak przejdzie najwyżej zrezygnujesz z wizyty..
A imię SUPER! Ja lubię nie oklepane imiona..

antiope oryginalne imię:) mam kolegę Bazyla ;)

mojej koleżance ostatnio urodził sie Kajetan:) hehe mały Kajtek;)

die po pierwsze kolor bo ostatnio miałam odswiezany w styczniu a ze robię balsamami to juz wyplukany i brzydki, a i wyrównać chce bo mam jeden bok dłuższy a ze padła decyzja ze znowu zapuszczam włosy to muszę je wyrównać żeby rosły wszystkie jednej długości ;)

reklama
AAAAAAAAAAAA myslamz e chcesz jakos drastycznie zmienic kolor czy cos:p ja tez ciagle zapuszczam...a ostanio w lecie opitolilam sie spontanicznie na chlopaka z wygolonym jednym bokiem- mąż jak mnie zobaczył to myslam ze zemdleje:p do tego ja mam krecony włosy wiec wyglądałam jak jakas PANKÓWA kazy wlos w inna strone:p ale przy zapuszczaniu takich wlsow to maaaaaaaaasakra- do dzis mam nijakie wlsoy bo one nie moga sie wyrownac, dobrze zie sie kreca to az tak nie widac...
Tez w tym tyg chce isc do fryzjera bo mi sie odrost robi:)

Do góry