reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

reklama
Hej ciesze sie ze mnie przygarnelyscie:-)
Termin mam na 15.10 ale pewnie cos +/- Nie znamy jeszcze plci malenstwa...Ciaza przebiega jak narazie bez wiekszych zarzutow:-D Pracuje jeszcze ale myslalam zeby tylko do konca miesiaca i chyba czas juz sobie odpoczac. Jak do tej pory przytylam az 6kg.....:no: Potrzebuje was do tego abyscie trzymaly mnie wryzach...jak nikt mnie nie pilnuje....to masakraTo moja druga ciaza, mamy juz syneczka Oliwierka. Ma prawie 5 lat...urodzil sie pod koniec listopada 2008. Wiec w tym roku idzie do szkoly...dlatego wlasnie postanowilismy z mezusiem ze fajnie by bylo abym z nim byla w tym trudnym dla niego momencie. zrezygnowac z pracy nie moge wiec postanowilismy w ten sposob to zalatwic:-) to tyle jak narazie

czesc dziewczyny

dziś dzień minął super ... słoneczko odpust .... budy z dzieckiem zaliczone a potem ogródek i krupnioki z cebulką i jabłkiem .... super wkońcu chodź już zmęczona jestem

Cześć Iwonko,

widać, że mamy terminy mniej więcej w tym samym czasie. :) U mnie też tak 15 (w rozpięciu do 18) października. To moja pierwsza ciąża. Ja właśnie wracam ze zwolnienia lekarskiego, bo w pracy tak się sforsowałam na początku, że nastąpiło zagrożenie... Musiałam leżeć, odpoczywać w domu.

Iwonka witaj :)

Mój młody zasną,a ja idę po grzanki:cool2: ile kg na plusie dowiem się we wtorek na wizycie:szok::-)

Tak sie zastanawiam i doszlam do wniosku ze jakos chyba za duzo mi sie przytylo:no: brzuch tez mi sie wydaje ze jest duzy jak na ten czas....a moze przesadzam....
Robilyscie moze badanie afp?

reklama
Cześć dziewczynki!

Iwonka- witaj.

A ja przytyłam 3 kg i ładnie mówiąc... koło dupy mi to lata.. :) Brzuch mam duży, od samego początku. I już taki zostanie. Nie przejmuje się niczym .. Niech tylko dzidziuś będzie zdrowy, resztę mam na prawdę w głębokim poważaniu....

Zresztą po tym weekendzie majowym jestem już tak zmęczona, że .. porażka..dopiero wszyscy pojechali.. Ani palcem mi się nie chce ruszyć, żeby posprzątać...
Wypiłam herbatkę, zjadłam kolację i najchętniej walnęłabym sobie dzisiaj browarka :cool2: ... Spoko, za rok;p

Do góry