reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Die nie dziwię się że tak zareagowałaś każdy by tak chyba zareagował, sama jak to czytałam to zrobiło mi się smutno.

nnatali, deli tulę Was mocno nie dołujcie się.

Lussia szczerze mówiąc ja Cię nie pamiętam.

U mnie dzisiaj śliczna słoneczna pogoda, usiłuję teraz uśpić młodego i później chciałam iść do parku no ale ten twardy spać nie chce na razie więc chyba pośpi w wózku na spacerku.
Dzisiaj od rana posprzątałam sobie jeszcze tylko mi zostało wstawić pranie więc zaraz je włączę to jeszcze przed spacerkiem powieszę :-)

W końcu dzisiaj zamówiłam baterię do laptopa i będę oczekiwać kuriera za kilka dni i w końcu będę mogła normalnie korzystać z laptopa bo dobija mnie to ciągłe jego padanie a pod ładowarką mulenie się.

reklama
Żabcia osa ja w staje jakieś 2 razy na razie w nocy ale pamiętam ze z Daria w nocy pod koniec to potrafiłam do 10 razy wstawać

deli mimo pogody życze udanej majówki rzeczywiście pogoda nas nie rozpieszcza

di nie wiem co napisac ...... szok, epwnei bym miała podobne odczucia

natali w taka pogode kazdy łapie doła .... i wiec coś o gniezdzeniu sie w jednym małym pokoju tak była ze mna i daria...

lusia ja ie pamietam ale witaj

przeszłam sie do sklepu i juz mi lepiej...tak... w zasadzie to była przyrodnia siostra mojej córki...
No nic stało sie co się stało..straszna tragedia...ale moje życie toczy się dalej idę nastawić rosołek wołowy bo przez to wszytko nic nie ugotowałam i zaraz moje dziecko zejdzie z głodu...

Pewnie część z Was mnie nie pamięta,bo ostatni raz pisałam na początku marca ;) pewnie się minęliśmy :)

U mnie w brzuszku rośnie podobno chłopczyk,ale zobaczymy na następnej wizycie :) Będę mieć badanie połówkowe więc zobaczymy co lekarz powie. Ja czuję się już dobrze chociaż mdłości długo męczyły. Ruchy już czuję codziennie od kilku dni,ale pierwsze poczułam ok 13tc więc bardzo szybko. Nie było mnie troszkę, byłam zalatana, zajęta załatwianiem spraw związanych z budową domu,a wszystkie weekendy w szkole :/ Postanowiłam wrócić więc mam nadzieje,że kilka dni i wbije się w wątek :) Postaram się wrzucić do galerii mój brzuszek :)

Die_perle współczuję! Mojej siostry narzeczony zginął 3 miesiące przed ślubem jak miał 26lat w wypadku samochodowym. Kierowca tira zasnął i najechał na niego :( straszna tragedia a ja do dziś pomimo,że mija 7lat czuję się jakby On jeszcze żył!

Co do dołów to u mnie w tej ciąży na szczęście ich brak,ale w pierwszej to była masakra!!!

Wyciągnęłam z szafy detektor i strasznie buczało wszystko ale w 2 momentach znalazłam chyba serduszko. Nie wiem czemu ten detektor tak trzeszczy. o taki mam http://i.ebayimg.com/t/Graco-Prenatal-Pregnancy-Heart-Listener-gift-set-VGC-/00/s/MTMzNFgxNjAw/$%28KGrHqUOKpwE7KYr!JwhBRfYDQUc6w~~60_12.JPG

Witam!!! Kolejny zabiegany dzień, teraz czas odpocząć, idę z córką na dwór, na plac zabaw i zamek dmuchany, bo ma obiecany.
Dziś miałam wizytę w poradni chorób zakaźnych w sprawie tej mojej toksoplazmozy, w zeszłym tyg robili mi badanie a dziś wyniki. Jest dobrze, awidność wysoka więc zakażenie było bardzo dawno temu :-) wreszcie mogę odetchnąć. Odebrałam też wyniki krwi, test podwójny, też są super, więc mogę zacząć cieszyć się moją ciążą, bo do dziś się martwiłam.
Die współczuję takiej wiadomości, tez by mnie dotknęła taka sytuacja.

hejoł, padam na twarz
Ja juz placki upiekłam, paczuszki z cukierkami porobiłyśmy z siostrą dla dzieci co z pamiątkami przyjdą, obiadek zjedzony zaraz ubieram małą i wybywam do wujka na imieniny później musze poprasowac ciuszki na jutro małej włoski nakręcić ahhsss roboty dużo no ale jak się ma w domu księżniczkę która chcę byc piekna na komunii to trudno :p
Wczoraj wypieliłam w chinkach a dzis nie mogłam rano wstac tak mnie kręgosłup i nogi bolały.
Die strasznie współczuję ... życie jest kruche ...
Aniula cieszę się razem z Tobą wynikami ;)
nic lece odkurzyc podłogi i sie ubieram na imprezke bye :)

reklama
cześć dziewczyny!
die współczuje... to życie jest takie kruche :/
aniula dobrze że masz dobre wyniki.

u mnie też dzisiaj pochmurno, grzmi po raz drugi potem pada 5 min i przestaje :/ dziwna pogoda :/ ogólnie to nie mam nastroju do niczego.

Chyba sobie zrobię kakao. Pozdrawiam i miłego popołudnia.

Do góry