reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Hej dziewczyny! Postanowiłam do Was dołączyć tak nieśmiało. Napiszę coś o sobie to zrozumiecie dlaczego nieśmiało:) Jestem mamą dwójki wspaniałych dzieciaków Olo 6 lat i 2 miesiące i Zu 4 lata. pod koniec stycznia okazało się,m że do tej dwójki dołączy jeszcze jeden maleńtas:-) Cóż to był za szok, ja biorąca tabsy w ciąży, ale stało się i kiedy zaczęłam przyzwyczajać się całe dnie spędzając nad muszlą w toalecie, że jestem w ciąży pojawiło się krwawienie :shocked2: przerażenie było ogromne bo w poprzednich ciążach nic takiego się nie działo, a więc tel. do gina i szpital:-(. Od razu przyjęli mnie na oddział i okazało się że łożysko nie przykleiło się dobrze pojawiła się szczelina i 2 cm krwiak w macicy, no i dzidziuś miał wtedy ok 2 cm. dostałam dupaston i zalecone leżenie. po kilku dniach wygonili mnie do domu:happy2: zalecili leżenie i przyjmowanie leków. No i dopiero teraz mam niewielką odwagę żeby myśleć, że może się uda i w okolicach 3 października będę tulić Maleńtasa w rękach
No witamy:-).
Tutaj też dużo różnych historii się przewijało..ale najważniejsza jest wiara, nadzieja i MIŁOŚĆ:tak:.
Jesteś już po USG genetycznym? Znasz może płeć maluszka?

reklama
osA witaj ;) napewno będzie dobrze!!! Moja historia tez nie jest kolorowa ale mam wspaniale wsparcie od dziewczyn :) wiec śmiało udzielaj sie!!;)

Usg mamy za sobą, jak na razie wszystko wygląda ok. Maleńtas strasznie skręcony był:happy2: nie chciał współpracować z lekarzem:-) Na razie wygląda na to, że będzie kolejna indywidualistka w naszym domu:happy2:

Osa witaj w naszym zacnym gronie:)
Natalie - a do kiedy Ci starczy tej luteiny? Może mama może podskoczyć do lekarza po receptę dla Ciebie? Może przepisze.. bo ja chyba mam jakąś jeszcze, ale nawet jak wyślę Ci pocztą, to przez to wolne teraz to nie wiadomo kiedy dojdzie:(

pietrucha jedyna szansa to teraz od rodzinnego bo moja ginka wysłała mi receptę ale nie wiem kiedy dojdzie:/ no na kilka dni jeszcze mam ale nie liczyłam dokładnie na ile bo tego idzie bardzo szybko bo dwie rano i dwie wieczorem a ich nie ma dużo w opakowaniu:/

Dzień dobry!!

Ależ dziś pospałam..do 11:00 :) Został mi jeszcze tydzień zwolnienia...nie wiem jak jak potem wrócę do pracy :) Hmm...łatwo nie będzie :)

Takhisis: Uważam tak jak Pietrucha. Radziłabym Ci się przejść do dentysty i przynajmniej skontrolować czy ubytki są poważne...zawsze to będziesz spokojniejsza :)

Rajani: Cieszę się, że tę najtrudniejszą decyzję masz już za sobą..pamiętaj, że nigdy nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło...bardzo mocno trzymam za Ciebie i Maleństwo kciuki :)

Osa: Witamy, witamy :)

Natalie: Odpoczywaj sobie Kochana i na pewno wszystko będzie dobrze :)

A my majówkę spędzamy w domu...zwłaszcza, że Mąż 02 maja pracuje, więc żadnego dłuższego wyjazdu nie dało się zaplanować.
Może wpadną znajomi na obiadek i kawuchę...zobaczymy!
Ale my jesteśmy dwa Leniwce,nie potrzebujemy szalonych planów, wyjazdów... więc na pewno dobrze nam będzie po prostu sobie w domku poleniuchować...ważne, że razem :)

Hej, Pozwólcie, ze wyskocze jak Flip z konopii ale czytam i doczytać nie mogę - 3-go maja komunia bratanicy i siostrzenca i mam zapiernicz.
Natalie ja mam duzo luteiny dopochwowej i doustnej. jesli chcesz daj namiary to ci wysle.

Deli to mamy obie dzis lenia:happy2:.
Ja za rada Landrynki odpusiclam sobie sprzatanie. Jedynie zrobilam pranie i zakupy. No i jeszcze obiadek, ale tyen moze chwile poczekac. Ha

Osa rowniez witam i zycze powodzenia.

reklama
Do góry