reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Witam i ja w poniedziałek :-)
Pranie puszczone, zaraz zmywarka pójdzie w ruch lekki porządek tez już za mną i tylko podłogi zostały, a jak znajdę ochotę to i kurze pościeram, a co.
Mała już w przedszkolu, a ja na kompie :-).

Natalii najważniejsze, ze panienki maja się dobrze, a ty dasz radę zobaczysz. Co do cyto nie myśl o tym, bo nie potrzebnie się stresujesz. Pani dr ci przecież powiedziała, że rodzą się zdrowe dzieci i tej myśli się trzymaj. Mi też wychodziła cyto niewyraźna i dopiero po 1,5 mc odetchnęłam, więc cycki do przodu proszę i uśmiech na twarzy.
Też nie mogłam spać w nocy wierciłam się strasznie,a o 7:30 wylądowałam w łóżku u małej, bo coś jej się śniło.

Perle
też zwalam wszystko na Robaczka. W nocy to on jest głony i muszę zjeść, jak bekam to przesyła pozdrowienia, bo się najadł itp.

Mykam dokończyć robotę, bo coś czuje, że leniuszek mnie łapie ehhhh

reklama
Hej dziewczyny

Widzę ze po weekendzie niektóre werwy do porządków dostały .... ja juz w pracy nic mi się nie chce... ale na razie mało klientów

Natalii... będzie wszystko dobrze a dziewczynki będą dzielnie sie trzymały

hej kobietki! Wpadam się przywitać i uciekam. Jutro wolne, to dziś muszę pracować ze zdwojoną siłą niestety. Poczytam w międzyczasie! Życzę miłego dnia !! SPOKOJNEGO przede wszystkim !

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Pogoda do dupy dziś wiec pewnie kolejny dzień przespie bo z wyra nie wychodzę... Rano wstalam bo musiałam dać mocz na posiew i od rana brązowy glut z czerwonymi niteczkami... Teraz w łazience byłam jest czysto zobaczymy potem...

die i koreczek bardzo fajne :) ja tez chce takie zdjęcia ale mi zrobi kolezanka. Miała mi robić sesje zimowa ale ciagle coś nam wypadało wiec teraz zrobi mi sesje z brzuszkiem letnia i potem malenstw ;)

co do piersi mam tak samo jak die.tzn moje malutkie bo rozmiar b sprzed ciazy ale boleć nie bolały prawie w ogóle. Jedyne co to sutki mam wrażliwe na dotyk czy jak S mnie mocniej przytuli to mu marudze ze boli ale jest ok. Mojej koleżance w 17tyg zaczęła lecieć juz ta pierwsza siara, ciekawe kiedy mnie to dopadnie??...

widzialam wątek o przepisach :) chciałam coś dodać bo lubie gotować a przede wszystkim robić slodkosci, piec itd ale nic mądrego narazie wymyślić nie mogę ale czymś napewno sie podziele:) moze jak napiszecie na co macie apetyt:) bo ja to lubie indyjska kuchnie i ich przyprawy albo kurczaka z orzeszkami na ostro z makaronem tym chinskim(tym przezroczystym)...

Koreczek moja przyjaciółka niedawno robiła u niej sesje, do tanich nie należy, ale fotki robi boskie. Nawet mojemu już zaczęłam marudzić, ze chce. W sumie nie wiem jak wyjdzie, bo żona brata mojego tez sesje robi i nie wiem czy nie zrobię u niej. No nic pożyjemy zobaczymy.
Magdalena Karwan - fotografia noworodkowa i dziecieca Bytom, Śląsk, Śląskie

Perle
bardzo ładne foteczki.

Piersi bolały na początku bardzo, potem tylko sutki wrażliwe i w sumie do tej pory sa wrażliwe, ale już nie bolą. Mi cycuszki urosły :-).

Jutro wyjeżdżamy na wioskę i jak nie znajdę bezprzewodowego netka to przez kilka dni mnie nie będzie.
Jeszcze muszę mojego namówić, by do Opola podskoczyć któregoś dnia, bo mała chce do ZOO.

Cześć dziewczyny. Siedzę i zdycham, bo chyba przejadłam się śniadaniem:(

die_perle odnośnie Twojego weekendowego "obżarstwa"..ostatnio chyba coś wspominałaś o małym apetycie:D Rozumiem, że to już nie jest aktualne:)

nnatalie współczuję i trzymam kciuki za zdrówko dziewczynek. A powtórzenie awidności wchodzi w rachubę?

Ja to dopiero złapałam dołek teraz:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...ne-dziewczyny-potrzebuje-waszej-pomocy-66052/
Identyczny przypadek jak mój:( Zaraz zacznę włosy z głowy wyrywać.

A do tego mąż mnie wkurzył...wczoraj pytam gdzie obrączka...gdzieś położył, pewnie wpadła za książki...Dzisiaj napisałam smsa i pytam czy ją znalazł...tak, w pracy...bo zdejmował...niby w kablach grzebał i zdjął obrączkę w pracy...

reklama
Takhisis nie wydaje mi się żeby ta zółta wydzielina była tu winna. Nie nakręcaj się, bo nie masz po co. Maleństwo rośnie i rozwija się prawidłowo. Nie wiem czemu u nas od razu czarne myśli i najgorsze się tylko w głowie pojawia. Jest dobrze i będzie dobrze, bo inaczej nie chcemy i się tego trzymajmy. Nie czytaj takich rzeczy, bo to nic dobrego niby podobne bardzo, ale nie wiesz dokładnie co się działo w organizmie tamtej dziewczyny. Na pewno u ciebie jest dobrze. Pierwsze dziecko urodziłaś i drugie też urodzisz.
Co do obrączki męża ja bym tu nie doszukiwała się niczego. Sama raz ściągłam obrączkę jak coś robiłam i zostawiłam na drugim mieszkaniu. Zdarzyć się może, mina mojego męża bezcenna. Mężczyzna by zrobić coś złego nie musi jej ściagać. Uwierz mężowi i nie zadręczaj się.

Do góry