reklama
Dobry wieczór! Ja właśnie po kolacji grillowej, też coś obejrzę i do spania, również nie mogłam spać ostatniej nocy, zresztą jak w większości, strasznie parno u mnie a burza chyba przeszła bokiem :/ Miłego wieczoru, dobranoc !
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Groszek witaj wśród nas :-)
Ja mam 16 miesięcznego synka :-)
Maciuś usnął o 19.30 mam nadzieję że to już sen na noc bo padł na siedząco. M pojechał do sklepu, poczekam na niego i powiem dobranoc i się kładę spać o ile młody nie wstanie.
Ja mam 16 miesięcznego synka :-)
Maciuś usnął o 19.30 mam nadzieję że to już sen na noc bo padł na siedząco. M pojechał do sklepu, poczekam na niego i powiem dobranoc i się kładę spać o ile młody nie wstanie.
Witam i ja wieczorną porą :-).
Groszek miło nam gościć kolejną październikową mamusię. Ja mam córeczkę 3,8 letnią :-).
Miałam się odnieść, bo poczytałam, ale głowa mnie dziś boli, katar się pojawił i do tego gardło coś zaczyna drapać. Jutro odpisze.
Dobranoc
Groszek miło nam gościć kolejną październikową mamusię. Ja mam córeczkę 3,8 letnią :-).
Miałam się odnieść, bo poczytałam, ale głowa mnie dziś boli, katar się pojawił i do tego gardło coś zaczyna drapać. Jutro odpisze.
Dobranoc
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
No i nici z mojego wcześniejszego pójścia spać. Maciuś pospał 40 min i wstał super teraz będzie siedzenie do nie wiem której.
Landrynka_80
Fanka BB :)
Witam sie wieczornie...
Nie miałam dziś nawet czasu zajrzeć do was. Chyba raz otworzyłam strone ale na otworzeniu sie skonczyło.
Chłopaki dziś mnie bardzo absorbowali. Wyciągneli nad morze... a ja ich w podzięce do MCa.
Teraz lezymy w łożeczku i odpoczywamy.
Buziaki do jutra. ( podczytam i popisze jutro)
Nie miałam dziś nawet czasu zajrzeć do was. Chyba raz otworzyłam strone ale na otworzeniu sie skonczyło.
Chłopaki dziś mnie bardzo absorbowali. Wyciągneli nad morze... a ja ich w podzięce do MCa.
Teraz lezymy w łożeczku i odpoczywamy.
Buziaki do jutra. ( podczytam i popisze jutro)
Dżaga
Fanka BB :)
Czesc
ja nie śpie już na brzuchu co bardzo mnie meczy bo długo szukam dla siebie pozycji, ale spie z poduszka rogalem pod kolanem...
ostatnio marnie sie czuje chyba przez te witaminy co biore ale zostało ich 7 wiec zaraz kupie nowe inne...
ja mam córke 2 lata i 7miesiecy właśnie maluje farbami tak tak o 7 rano mój maly picasso
ja nie śpie już na brzuchu co bardzo mnie meczy bo długo szukam dla siebie pozycji, ale spie z poduszka rogalem pod kolanem...
ostatnio marnie sie czuje chyba przez te witaminy co biore ale zostało ich 7 wiec zaraz kupie nowe inne...
ja mam córke 2 lata i 7miesiecy właśnie maluje farbami tak tak o 7 rano mój maly picasso
Groszek1429
Początkująca w BB
Śniadanie zjedzone, Młody śmiga po pokoju i pika w książce Deszcz pada więc nici z wyjścia :/
Miłego dnia
Miłego dnia
madziarena
Mamusia Amelki
hej kobietki. Wpadam się przywitac i uciekam. Wczoraj caly dzien miałam gości dziś ja wybywam w gości. Poczytam wieczorkiej. Miłej ale niestety zimnej niedzieli !!! Niech w końcu sloneczko zaświeci !
reklama