reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Ja tez juz w lozku. Obejrze x factora i spac bo dzis ciezka noc mialam mam nadzieje ze dzis szybciutko zasne.

Tak leze i czuje ze kotluje mi sie cos w brzuchu raz na wysokosci jelit a raz nizej.

reklama
Dobry wieczór! Ja właśnie po kolacji grillowej, też coś obejrzę i do spania, również nie mogłam spać ostatniej nocy, zresztą jak w większości, strasznie parno u mnie a burza chyba przeszła bokiem :/ Miłego wieczoru, dobranoc !

Groszek witaj wśród nas :-)
Ja mam 16 miesięcznego synka :-)

Maciuś usnął o 19.30 mam nadzieję że to już sen na noc bo padł na siedząco. M pojechał do sklepu, poczekam na niego i powiem dobranoc i się kładę spać o ile młody nie wstanie.

Witam i ja wieczorną porą :-).

Groszek miło nam gościć kolejną październikową mamusię. Ja mam córeczkę 3,8 letnią :-).

Miałam się odnieść, bo poczytałam, ale głowa mnie dziś boli, katar się pojawił i do tego gardło coś zaczyna drapać. Jutro odpisze.

Dobranoc

Witam sie wieczornie...

Nie miałam dziś nawet czasu zajrzeć do was. Chyba raz otworzyłam strone ale na otworzeniu sie skonczyło.

Chłopaki dziś mnie bardzo absorbowali. Wyciągneli nad morze... a ja ich w podzięce do MCa.
Teraz lezymy w łożeczku i odpoczywamy.

Buziaki do jutra. ( podczytam i popisze jutro)

Czesc :)

ja nie śpie już na brzuchu co bardzo mnie meczy bo długo szukam dla siebie pozycji, ale spie z poduszka rogalem pod kolanem...
ostatnio marnie sie czuje chyba przez te witaminy co biore ale zostało ich 7 wiec zaraz kupie nowe inne...

ja mam córke 2 lata i 7miesiecy :) właśnie maluje farbami tak tak o 7 rano :p mój maly picasso :p

hej kobietki. Wpadam się przywitac i uciekam. Wczoraj caly dzien miałam gości dziś ja wybywam w gości. Poczytam wieczorkiej. Miłej ale niestety zimnej niedzieli !!! Niech w końcu sloneczko zaświeci !

reklama
deli zdrówka:)

dżaga a jakie witaminy przyjmujesz?

U mnie też pochmurno, ale póki co nie pada. Może wybierzemy się po rowerek dla Patryka...ceny koszmarne,430zł za taki mały rowerek:(

Do góry