reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Cześć dziewczyny!

Ja póki co tak skromnie się witam z nadzieją, że jednak do Was dołączę. Test dopiero w niedzielę będę robić:-( 
Podczytuję Was tak po cichutku..... :zawstydzona/y:

reklama
nula--> dobrze, że się odezwałaś i że wszystko jest OK:-)Tak, odpoczywaj dużo i uważaj na Was:tak:
Ja "umieram" na mdłości. Nigdy bym nie przypuszczała, że tak to będzie mi dokuczać, ale liczę, że szybko się to skończy i będę się mogłac na maxa cieszyć ciążą. A jutro o tej porze będę widzieć Juniora:-D

avensis wcześniej nie mogłam bo nie miała dostępu do neta, dzisiaj mnie wypuścili do domu. Mnie na szczęście mdłości nie męczą, czasem brzuch pobolewa ale lekarz mówił, że to normalne. Ja mam wizytę w piątek i mam nadzieję, że wszystkiego szczegółowo się dowiem :)

A ja znowu zauważyłam dzis zmianę w kolorze sluzu(ale zero krwi całe szczęście) no i tez nie dużo tego ale zawsze i chyba spróbuje przełożyć jutro wizytę u giną z poniedziałku na czwartek

No i niestety nie udało mi się przełożyć wizyty u ginekologa na czwartek więc muszę czekać na poniedziałek.. Mam nadzieję że szybko zleci do poniedziałku...
Sprawdzałam czy już jest wynik bety, niestety nie ma...więc pewnie będzie jutro po 12... za to były już moje wyniki morfologii i się przeraziłam...w poniedziałek zabiore je do lekarza i zobacze co mi na nie powie bo albo cos za mało albo na granicy;/

hej

dziewczyny czy po obraniu cytologi mogę mieć zabarwioną na brązowo wydzielinę? Wczoraj było ok,a dziś rano jak wyszłam z kąpieli miałam lekko brążowy i teraz wieczorem też i taki wodnity :( brzuch jakos specjalnie nie boli, czasami coś ukłuje... mam nadzieję,że wszystko ok

Dzień dobry. Witam się znad talerza z suchą grahamką z ziarnami, bo nic innego nie jestem w stanie zjeść. Popijam też pepsi, bo przynosi mi to chwilową ulgę w tych mega mdłościach. Od otwarcia oczu rano jest mi niedobrze. Ja pierniczę. Ale dam radę, chociaż jutro na wizycie u gina zapytam, czy na mdłości mogę dostać L4, bo męczę się w pracy.
Gratuluję Wszystkim, które widziały już serduszka swoich dzieciaczków. Mam nadzieję, że mój jutro też pięknie pokaże zdrowe serducho:tak:
Hej a można się dowiedzieć skąd jesteś i do jakiego gina chodzisz???

hej kobietki.
Ja mam wizyte 20-go, to będzie 5w3d mam nadzieje, ze cos zobacze hehe ... dzis mnie brzuch troche boli jak na okres :/ niestety musze siedziec w pracy ...
Ja jutro idę na wizytę a to dopiero 5 tydz się zacznie, może chociaż mi powie czy dwa czy jeden pęcherzyk się tworzy.

hej

dziewczyny czy po obraniu cytologi mogę mieć zabarwioną na brązowo wydzielinę? Wczoraj było ok,a dziś rano jak wyszłam z kąpieli miałam lekko brążowy i teraz wieczorem też i taki wodnity :( brzuch jakos specjalnie nie boli, czasami coś ukłuje... mam nadzieję,że wszystko ok
Po normalnej cytologi tak może być, to pewnie i w ciąży też.

Cześć dziewczyny :)

Chyba do was dołączę. Wczoraj zrobiłam test i wyszła blada druga kreska. Wizyta u lekarza umówiona na 5. marca, więc jeszcze trzy tygodnie czekania i niepewności u mnie. Termin z OM wychodzi mi na 17.10.

Ja nie planuję robić bety, tak jak i nie robiłam w poprzedniej ciąży. Najwyżej w czwartek zrobię jeszcze jeden test.

Mam nadzieję, że to będzie przyjemne 9 miesięcy, tak jak miałam ostatnim razem. Żadnych mdłości, czy innych dolegliwości.

reklama
Do góry