reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Jak ja bym chciała zrzucić kurtkę i wystawić twarz do słoneczka..
Tylko w co ja się ubiorę?! Niestety lub stety jestem z tych co noszę wszystko dopasowane i problem w ciąży mam zawsze. W sumie wolę mieć problem z ciuchami i słoneczko. Podobno wiosny u nas ma nie być i po 20 kwietnia upały :-). Ciekawe czy się sprawdzi?

Trzymam kciuki za wasze genetyczne. ja jeszcze chwilkę muszę poczekać. Juto lub pojutrze będę dzwonić się umawiać :-).

Natali faceci czasami tak mają. Mój też lekko stękał na początku na temat jedzenia, ale już mu przeszło i jak mam ochotę na zestawik z MC to poprostu jedzie. Twojemu też przejdzie.

reklama
Przypomniałam sobie o naszym wątku zamkniętym. Zobaczyłam, że deli opisała swoją historię, więc poszłam jej przykładem.

hej dziewczyny czy ja tez mogę zajrzeć do zamkniętego

Mój Maciek od wczoraj jest taki chory ze mam nadzieje tylko ze się nie zarażę....

ja mam dość już tej pogody niech wkońcu już jest ciepło ...

Hej Dziewczyny,
Mam trochę zaległości na forum, w związku z wyjazdem...
Ostatnia wizyta bardzo udana (28.03.), wszystko w porządku :) Czekamy na następną (USG genetyczne) 24.04.
Mam pytanie - czy brak objawów ciąży może oznaczać coś złego? Fakt, w tej chwili jestem w Anglii, w piątek leciałam samolotem i przez 2 dni intensywnie spacerowałam (zwiedzanie), a wcześniej siedziałam w domu i bardziej "wsłuchiwałam" się w swój organizm, ale się martwię ;) Wcześniej miałam lekkie nudności i uczucie zmęczenia, teraz tylko powiększony biust. Czy gdyby coś było nie tak, byłabym w stanie to zauważyć lub odczuć?

A ja nie miałam żadnych objawów poza powiększonym biustem i lekko bolącym na wieczór oraz wzdęciami, które już też minęły jakieś 10 dni temu :)

Także witam w gronie tych farciarek ;)

reklama
mediana ee, nic złego ;) Już i tak niby czas, żeby było lepiej. Ja prawie żadnych objawów nie miałam. Raz puściłam pawia, ale jego przyczyny są dyskusyjne. Ale szczerze, to u mnie objawy były silniejsze jak siedziałam w domu i sie obijałam. Jak pracowałam i latałam po mieście to jakoś zanikały - może u Ciebie podobnie :) Tak samo ze zmęczeniem - skoro zwiedzałaś i było ciekawie, to pewnie nie miałaś czasu na zmęczenie ;)

Takhisis ja mam podobny problem :) Chciałabym chodzić na basen znowu, ale żaden kostium na mnie nie pasuje. Mój biust jest monstrualny i ma już własną grawitację ;) Właśnie się zastanawiam czy kupować nowy kostium - w takim rozmiarze są strasznie drogie już...No, ale całe lato przede mną, więc chyba trzeba będzie ;)

Ja zamówiłam już sukienkę do ślubu - typowa ciążówka, delikatna i prosta. Śliczna :) Oby tylko pomieściła biust, to będzie dobrze ;)

Do góry